interviu fashion

Interviu ironic despre moda

Mi-am luat singura acest interviu ironic despre moda sau despre lucrurile ce tin de zona de fashion. Enjoy it!

Cand se poarta cizmele Ugg?

Probabil cand mergi sa mulgi vaca. In rest, le poti purta non stop, cu conditia sa ai picioare atat de misto incat sa nu intereseze pe nimeni ce e la extremitatea lor care atinge solul.

De ce nu iti cumperi o poseta Michael Kors?

Nu mananc shaorma la mall, asa ca nu am la ce sa o folosesc. In fine, aceasta e parerea mea despre toate posetele marcilor teatrale.

Femeia moderna este mereu pe tocuri, tu ce tocuri porti?

Cu siguranta femeia asta moderna sta mai mult si se admira in fata oglinzii, da instructiuni menajerei etc. Cu siguranta nu prea munceste, deci nu e moderna, se incadreaza inca in Evul Mediu, cand femeia statea acasa. Femeia moderna munceste si cand muncesti, tocurile te cam incurca. Pot purta un toc atat timp cat miscarea mea este lenta si de balanganeala in peisaj.

Cu ce asortezi o little black dress?

Ma bucur daca gasesc rochia neagra potrivita. Daca e sa imi vina bine, se asorteaza singura cu mine.

Cu ce iti maschezi anumite zone, cu ce maschezi un abdomen nu foarte suplu?

Masca sau fara masca, e stupid sa ma sugrum in centuri si cordoane. Cu cat maschez mai mult, cu atat atrag atentia mai mult taman pe ce nu imi place,

Care crezi ca sunt piesele obligatorii in garderoba unei femei?

Acelea pe care si le permite singura.

Iti asortezi lenjeria cu restul tinutei?

Atat timp cat lenjeria nu se vede, nu se poate numi ca o asortez. Am un public extrem de restrans pentru lenjeria mea. Nu vreau sa atrag nimanui atentia asupra ei.

Cum iti parfumezi hainele? Cu ce balsam sau cu ce detergent?

Scopul detergentului si al balsamului de rufe nu este de a parfuma hainele, in nici un caz. Produsele acestea se gasesc pe raftul de detergenti si vor ramane acolo. Cand la Sephora voi vedea raion de detergenti, discutam.

Care este piesa ta favorita in materie de nightwear? Iti plac pijamalele de matase sau mai pufoase?

Pijamaua mi se pare cel mai inutil obiect din garderoba. Duc acest supliciu diurn de a purta atatea haine pe mine, macar noaptea sa ies din clisee. Nu suport ideea de pijama.

Ce parere ai despre tendintele noului sezon?

Aceeasi parere ca de fiecare data. Nu imi complic mintea cu inutilitati. Moda e ca un caine isteric care se invarte sa isi apuce coada. Ce e astazi naspa, peste vreo 50 de ani ajunge mare piesa vintage cu un pret de 100-1000 de ori mai mare fata de cat ar merita.

bottegaverde.ro

 

Photo by Iulian Sima