Guerlain, Abeille Royale, noutati 2016

Guerlain Abeille Royale este gama de ingrijire a tenului de la Guerlain bazata pe doua ingrediente de exceptie, extractul de Royal Jelly fabricat in Franta special pentru marca Guerlain si Mierea de Albina Neagra din insula Quessant. Abeille Royale isi adauga in colectie doua produse noi: Abeille Royale Honey Smile Lift si Abeille Royale Honey Nectar Lotion.

Abeille Royale Honey Smile Lift vine sa completeze ideea deja lansata printr-un alt produs exceptional, Abeille Royale Gold EyetechConceptul combina ingrediente pretioase si o tehnica de aplicare ajutata de un instrument poleit cu aur de 22k.

guerlain-springglow-2016-beauybarometer (106)

Ne place sa zambim, sa ne exprimam prin cuvinte si prin mimica expresiva a fetei, insa uitam ca buzele uneori reprezinta zona cea mai expusa, cea care va avea nevoie de mai multa ingrijire. Prin zambet exprimam extrem de multe stari si variatiile intre ele. Un zambet poate exprima bucurie, seductie, placere sau chiar ironie.

guerlain-springglow-2016-beauybarometer (108)

Ingrediente:

guerlain-springglow-2016-beauybarometer (109)

Primul tratament Guerlain cu actiune globala pentru buze, contur și remodelare, aduca cu sine textura, tehnica si rezultate vizibile inca de la prima aplicare. Textura este gurmanda, tocmai gratie untului din ceara de albine si aplicarea se face in mai multi pasi explicati de specialistii Guerlain. Daca veti urmari filmul, veti observa de ce zambetul este atat de important si cat de mult contribuie Abeille Royale Honey Smile Lift la revitalizarea zambetului nostru.

 

Abeille Royale Honey Smile Lift  se gaseste deja in parfumerii la pretul de 350 de lei.

guerlain-abeilleroyale-nectalotion-skincare

 

Abeille Royale Honey Nectar Lotion este o lotiune care va reactiva puterea tenului de a capta ingredientele din produsele de ingrijire Guerlain Abeille Royale. Inclusa intr-un ritual complet, va aduce hidratarea si o capacitate de a se autorepara a tenului. Respecta PH-ul natural al pielii de 5.5 si da o senzatie de relaxare si de placere pentru toate simturile. Picura putina lotiune in palme, aplica pe ten prin miscari usoare, inchide ochii si relaxeaza-te complet, mirosul proaspat vegetal iti va da o stare de bine.

Este recomandat sa folosesti aceasta lotiune si dimineata si seara, inainte de a aplica celelalte produse de ingrijire.

Ingredientele le puteti vedea mai jos:

guerlain-springglow-2016-beauybarometer (87) guerlain-springglow-2016-beauybarometer (92)

guerlain-springglow-2016-beauybarometer (95) guerlain-springglow-2016-beauybarometer (97)

Lotiunea Honey Nectar Lotion din gama Abeille Royale, Guerlain, se gaseste deja in parfumerii, la pretul de 276 de lei.