Red by Max Factor, Marilyn Monroe Collection

Eu m-am cam lamurit ca Gentlemen prefer blondes si ca blondele prefera mereu rujurile rosii. Nu stiu cum se leaga toate lucrurile acestea intre ele, dar atunci cand am avut nevoie de un ruj rezistent si seducator, alegerea mea a fost Max Factor si asta se intampla acum mai mult de 10 ani. De anul trecut Max Factor a provocat femeile printr-o imagine noua si intensa, Marilyn Monroe.

Rosul este asociat cu seductie, pasiune, motivare. Cand o femeie poarta ruj rosu, ea este sigura pe ea si hotarata sa cucereasca prin feminitatea ei. Noua colectie Max Factor Colour Elixir Marilyn Monroe aduce 4 nuante de ruj rosu, in asa fel incat fiecare femeie sa isi gaseasca nuanta potrivita sau, de ce nu, sa le foloseasca pe fiecare in parte in functie de context. In 1950, Marilyn isi etala cu multa atitudine glamour machiajul ei, bazat pe buze puternic marcate cu un ruj rosu, ten impecabil si o linie de tus pentru mahiajul ochilor. Dintr-o persoana  destul de stearsa, imaginea ei devine iconica si rujul rosu devine si foarte dorit, dar si temut. Temut pentru ca femeile au senzatia ca fie este prea puternic sau nu se potriveste cu tenul lor. Max Factor insa si-a folosit acele vechi principii dupa care a construit o istorie a machiajului contemporan si a creat 4 nuante de ruj rosu.

MARILYN-maxfactor-rujuri

Marilyn Ruby Red – Inspired by Marilyn

Este nuanta originala, nuanta care a consacrat-o pe Marilyn.

ElixirLipStick_BlackBullet_MarilynRUBYRED_FINAL

Marilyn Sunset Red – Warm skin tones

Sunset Red  va straluci pe tenurile in nuante calde, cu o tenta de portocaliu.

ElixirLipStick_BlackBullet_MarilynSUNSETRED_FINAL

Marilyn Berry – Cool skin tones

Este nuanta potrivita celor cu ten mai palid si subton albastru, cred ca mi s-ar potrivi si mie.

ElixirLipStick_BlackBullet_MarilynBERRY_FINAL

Marilyn Cabernet – Darker skin tones

Nuanta aceasta se potriveste cu tenurile mai inchise, aduce cu nuanta vinului rosu.

ElixirLipStick_BlackBullet_Marilyn_Cabernet_FINAL

Formula acestor rujuri contine ulei de seminte de struguri si unt de shea, facandu-le sa fie cu adevarat hranitoare pentru buze. Pigmentarea aduce stralucire prin miile de particule de culoare.  Rujurle sunt lejer parfumate cu arome citrice si de vanilie, as spune un plus de seductie.

Rujurile Max Factor Marilyn Monroe Collection se gasesc deja in parfumerii si in magazinele cu stand de produse de makeup Max Factor la un pret aproximativ de 35 de lei. Pot sa spun doar sa va obisnuiti sa ma vedeti si pe mine mai des cu ruj rosu, voi avea motive in plus.