Beauty Swap by BeautyBarometer, editia a 4-a

Si s-a intamplat si editia a 4-a a Beauty Swap by BeautyBarometer. Cand am lansat evenimentul anul trecut, in ianuarie, nici nu ma gandeam ca va deveni o traditie si deja o chestie care trebuie sa se intample. Fiecare editie a fost altfel, insa ce s-a intamplat in toate a fost acea frenezie adusa de pasionatele de cosmetice care au venit sa faca schimb. De la editia a 4-a avem deja si un slogan: We blog, we swap, we have fun! 

Beauty Swap by BeautyBarometer, ce este si de ce se intampla

Incerc sa lamuresc inca multitudinea de cititoare care imi scriu pe tema acestui eveniment. Beauty Swap inseamna schimb de cosmetice si organizez acest eveniment pentru ca de multe ori m-am trezit ca am produse pe care nu apuc sa le folosesc si deja ma gandesc la altele. Acest schimb de cosmetice permite pasionatelor si colectionarelor de cosmetice sa isi reinnoiasca colectia fara sa faca eforturi finaciare inutile si fara sa isi supraingramadeasca sertarele de rujuri si farduri. De obicei schimburi se tot fac pe grupuri, intre persoane care se cunosc si se si intalnesc, dar eu mi-am dorit sa pot concentra treaba asta intr-un eveniment de 2-3 ore, lucru care aduce laolalta bloggerite de beauty, precum si reprezentanti ai companiilor de cosmetice. Adica ai si swap, si socializare, si ceva surprize, mai stai de vorba si cu un profesionist din zona de beauty si mai schimbi impresii si cu alte bloggerite. Cred ca este deja o suma de lucruri frumoase pe care nu ai avea cum sa le gasesti pe un grup de pe Facebook sau la o simpla intalnire “one to one”.

beauty swap

Beauty Swap History

Eva era singura in rai, in fine, mancase marul, nu gasise o nuanta de ruj adaptata la prima ei cucerire amoroasa si sarpele tocmai mancase toate rujurile MAC. Bobbi Brown inca nu se nascuse si ea saraca a facut primul ruj din ce a gasit prin Gradina Raiului. Pana a venit si Adam si a cerut si el un balsam de buze. Lucrurile au continuat si in Grecia Antica, adevaratele razboaie se duceau intre curtezanele care isi furau una alteia elixirurile si parfumurile. Atunci a aparut Zeita Atena si a zis gata cu joaca, sa facem swap! Nu o sa va spuna nimeni, insa barbatii erau la vanatoare si la razboi, iar Penelopa facea schimb de rujuri cu Afrodita, dar asta se gaseste doar in arhivele secrete.  Dupa niste mii de ani am aparut si eu, eram mica si nu dadeam la nimeni nimic din colectia mea de sapunuri parfumate, apoi am inceput colectia de parfumuri, pana mi-am dat seama ca deja aveam farduri sa vopsesc Piata Universitatii. Atunci am zis : Fiat Swap! Adica we blog, we have fun, we swap! 

beautyswapbeautybarometer-editia4-premiusephora

Beauty Swap, we blog, we have fun, we swap

Ce sa va mai povestesc, trebuie sa vedeti si sa ascultati zumzetul de la evenimentele de swap. As spune ca pentru cineva care lucreaza in industria de beauty la swap va gasi o mina de aur de informatii pe bune, informatii spontane, pe bune si fara monkey business. Si plus ca la swap se rade, se glumeste, la modul maxim. Adica daca ati auzi cum isi negociaza fetele rujurile si fardurile sau parfumurile, ati lesina de ras.

O mica captura video live:

Albumul de poze este aici si aici, articolele si reactiile fetelor participante le puteti citi aici, se pare ca si sponsorii au ceva de zis de fiecare data pentru ca le place atmosfera, asa ca pot confirma: #beautybloggerscandobeautifulthings.

beautyswapbeautybarometer-ivatherm
Alaturi de Andreea, PR Ivatherm
beautyswap-beautybarometer-februarie2016
Time for selfies

Fotograf eveniment: Letitia Iordanescu @letitiaphotography

Loc eveniment: Beauty Studio 190, Calea Dorobantilor 188-190

Sponsorii evenimentului se vad in vizualul de mai jos si le multumesc ca au fost alaturi de noi.

beauty-swap (8)