Diorshow Buildable Volume Mascara, preview

Dior mascara Diorshow a revenit a doua oara deja in trusa mea de machiaj si ca atare am zis sa va povestesc putin de ce imi place acest mascara. Este un mascara care da volum, imi place textura cremoasa a tusului si nu imi irita ochii, un aspect foarte important pentru mine.


Descrierea oficiala a produsului ne anunta ca acest mascara aduce efectul de gene false, ca ofera posibilitatea unui volum al genelor ce se construieste treptat, “buildable volume”, exact ca si un mascara profesional.

Ingredientele:

Periuta este destul de voluminoasa, acesta este aspectul pe care eu nu prea il apreciez la acest rimel, insa textura tusului este atat de cremoasa si intr-adevar poti aplica mai multe straturi fara ca sa simt genele incarcate.

Imi place si ambalajul elegant, tubul negru cu insertii argintii. Eu recunosc ca aspectul produselor cosmetice este foarte important pentru mine, conteaza enorm ca produsele de machiaj sa fie cu ambalaje placute, dar si practice, care sa arate bine si care sa poata fi manuite cu usurinta.

Produsele cosmetice Dior, fie parfumuri, produse de ingrijire a tenului sau de machiaj, au un aspect foarte elegant, finisajele sunt impecabile si totodata simple.

Diorshow mascara costa aproximativ 32 de euro, depinde de magazin. In parfumerii pretul este in jur de 170 de lei.