Big Giveaway pe Youtube, 5 ani de BeautyBarometer

Big Giveaway pe Youtube, 5 ani de BeautyBarometer, cred ca deja din titlu v-ati dat seama despre ce este vorba. In martie, voi implini 5 ani de blog si am zis ca e timpul sa pregatesc diverse surprize pentru voi. E si momentul sa va multumesc pentru ca in toti acesti ani m-ati citit, mi-ati trimis mesaje, comentarii, intrebari, critici, aprecieri, lucruri care m-au tinut in priza.

Cand am inceput sa scriu pe blog, am observat de pe alte bloguri de beauty mai cunoscute ca este important sa organizezi un “giveaway”. Ma credeti ca nu intelegeam prea bine prima data ce inseamna de fapt, cum se face, de ce, cum va invit la concurs etc.? M-am informat, am vazut ce inseamna sa organizezi concursuri pentru cititori, sa ii inviti sa faca ceva si apoi sa alegi un castigator fie printr-o extragere, fie dupa alte criterii . Am organizat si eu la inceputuri, adica la 2 luni de blog,  un concurs si nu a participat nimeni. Dupa cateva luni, am organizat un alt concurs si in sfarsit am avut cam 10 inscrieri. Dar eram foarte bucuroasa ca cineva voia sa castige acel premiu.

Asadar, iata-ma iar cu “giveaway”-ul si dupa 5 ani. Premiul este o cutie plina de tot felul de cosmetice, aveti si crema de zi, si ser, si mostre, si produse travel size, si eye liner, si oja, si high end, si mass market… de toate. Am gandit premiul ca si un cadou pentru o prietena draga. Va fi un martisor dolofan si sunt sigura ca cea care il va primi nu doar ca se va bucura ea de produse, dar va face si ea la randul ei suprize prietenelor ei. Daca va castiga un domn, chiar astept sa imi zica el ce o sa faca cu produsele. De-a lungul timpului am avut si baieti/domni care s-au inscris la concursuri si am avut si situatii cand au castigat.

Toate conditiile de concurs sunt pe Youtube, pe canalul meu de acolo care se numeste tot BeautyBarometer. Va invit acolo sa vedeti ce si cum, vizionare placuta si bafta!