Christian Dior, Capture Totale, Dream Skin, review

Christian Dior, le premier rendez-vous

Christian Dior m-a impresionat in ultimii doi ani la capitolul skin care prin produse complexe, prin texturi foarte placute. Acum vreo 7 ani, imi admiram cateva produse de ingijirea tenului de la Dior achizitionate cu mult entuziasm, insa nu le-am putut folosi pentru ca mi se pareau niste creme cam greoaie, texturi grele si nu regaseam in ele acel rafinament Dior. Acum doi ani insa am avut o mica experienta placuta care m-a impulsionat sa mai dau o sansa produselor de skin care Dior. Imi doream foarte mult un ser facial de la Dior, din noua generatie si Dream Skin din gama Capture Totale mi s-a parut o idee buna. Aveam deja doua esantioane, mi-a placut ce am vazut si simtit si pe final de an Christian Dior, Capture Totale Dream Skin a ajuns si in colectia mea de elixiruri de tinerete pentru ten.

Christian Dior, Dream Skin, premiat ca si Best of beauty 2014

Dream Skin pare sa fi fost un produs iubit de beauty editori, un produs apreciat, revista Allure ii conferea titlul de Best of Beauty in 2014. Cu toate acestea, am intalnit si pareri nu foarte optimiste despre acest produs pe diferite bloguri din US sau UK, chiar si pe blogul BeautyScene am vazut ca parerea lui Debbie este putin retinuta.

dior-dreamskin-ser-review-capturetotale-beautybarometer2016 (20)

Christian Dior, Dream Skin, mon opinion

Sa va spun si primele mele impresii dupa ce l-am folosit cam de 10 ori. In primul rand, Dior Dream Skin nu este un ser facial clasic, care in mod normal se aplica pe ten imediat dupa demachiere. Dream Skin este de fapt un produs care se aplica ca ultima etapa in procesul de ingrijire a tenului, dupa ce ati aplicat crema de zi si componentele pe baza de silicon nu il recomanda deloc pentru a fi folosit pe timpul noptii. Asadar este un optimizator al aspectului tenului mai degraba, un ser care sa iti faca tenul sa arate ok si fara machiaj, care tine loc oarecum unui BB cream sau unui fond de ten. Pastrezi un look transparent si natural, dar cu toate acestea ai efectul de ten proaspat asigurat.

dior-dreamskin-ser-review-capturetotale-beautybarometer2016 (34)

Exista in compozitie ingrediente care se ocupa de ingrijirea tenului intr-un mod activ, extractele de Longoza si de Opillia, doua flori exotice. Longoza provine din Madagascar si actioneaza asupra fermitatii si capacitatii naturale de revitalizare a tenului. Opillia, o floare legendara din Burkina Faso, contribuie la luminozitatea tenului, reduce roseata tenului si aspectul cenusiu.

dior-dreamskin-ser-review-capturetotale-beautybarometer2016 (8)

Totodata, am observat si alcool si parfum, silicon, ingrediente care ma duc mai degraba catre zona de machiaj, catre ideea unui primer. Dior Dream Skin se doreste mai degraba ca un second skin, o solutie a celor care nu isi doresc totusi machiaj zi de zi, dar vor sa aiba acel look fresh, acel ten diafan si placut la vedere. Din acest punct de vedere, pot spune doar ca Dream Skin ajuta evident la a-mi da o luminozitate tenului, imi sprijina ideea mea de no makeup look.

Din nou este vorba despre un produs hibrid si am senzatia ca in ultimii doi ani, aparitia acestor seruri cu efect de second skin si cu scop principal de a optimiza aspectului tenului printr-un aport de “blur” si luminozitate, face ca machiajul si look-ul de zi cu zi sa migreze catre un “no makeup” studiat si pregatit cu atentie.

Produsul mi se pare un mic capriciu, acel quelque chose care poate face o diferenta, insa nu atat de semnificativa. Sunt zile cand dupa ce aplic Dior Dream Skin tenul meu arata mult mai bine, insa sunt si zile cand nu remarc nimic special.

Ambalajul este elegant, tipic Dior, sub forma unui flacon cu capac metalic, dozarea se face printr-o pompita si permite o dozare atenta a produsului. Textura acestui ser este usor beige-roz, apoi prin miscari circulare se distribuie foarte bine pe ten lasand o fina pelicula transparenta si cu un efect usor irizat.

dior-dreamskin-ser-review-capturetotale-beautybarometer2016 (20) dior-dreamskin-ser-review-capturetotale-beautybarometer2016-antiageglobal

dior-dreamskin-ser-review-capturetotale-beautybarometer2016 (40)

dior-dreamskin-ser-review-capturetotale-beautybarometer2016 (25)

Produsul se gaseste in parfumeriile Sephora ( ar trebui sa il gasiti si in alte parfumerii in zona de produse de skincare Dior), la un pret in jur de 500 de lei, este cu certitudine o investitie importanta pentru o pasionata a noutatilor in materie de skincare Dior. Totusi, as inclina  daca ar fi sa investesc aceeasi suma, sa aleg alte produse de la Dior si suna mai tentant gamele Christian Dior One Essential sau Prestige. Acest ser totusi nu m-a convins inca, dupa 10 aplicari in 10 zile diferite, ca ar avea un efect la nivelul asteptarilor. Sa vedem in perioada urmatoare ce se va mai intampla.

Iata mai jos si un scurt clip despre cum sa aplici acest ser, prezentat chiar de canalul de Youtube oficial al marcii Dior:

Ce produse de ingrijire a tenului de la Christian Dior ati mai folosit? Ce v-ar tenta sa mai folositi de la Dior?