Elizabeth Arden Prevage fond de ten, wishlist

Elizabeth Arden Prevage este o gama descoperita din vara. Crema de zi o folosesc si acum, e pe terminate, insa pe wishlist este deja recentul fond de ten Prevage.

De ce poarta femeile fond de ten?

As spune ca fondul de ten este la limita dintre skin care si machiaj. Un fond de ten bun trebuie sa aiba grija de ten. Macar sa nu il deranjeze, dar sa si infrumuseteze. Fondul de ten sustine intregul machiaj. Gama de fonduri de ten Elizabeth Arden a mers mereu pe principiul de a oferi un plus de grija pentru ten, o textura placuta  si acela aspect de ten sanatos. Fondul de ten anti-imbatranire PREVAGE cu SPF 30 este o descoperire a fuzionarii produselor de ingrijire a pielii si a machiajului, care are la baza tehnologia complexa Idebenone si o contopire perfecta cu ingrediente foarte active anti-imbatranire pentru a rezulta cel mai eficace fond de ten anti-imbatranire de pana acum

De ce este special Prevage

Prevage ca si gama s-a orientat complet catre lupta contra imbatranirii premature a tenului, plecand de la puterea antioxidantilor din compozitie. Intotdeauna exista discutii si controverse pe tema acestor substante din creme. Dar discutiile sunt mereu finalizate cu aceeasi concluzie. Adica e mai bine sa folosesti produse de skin care bazate pe o tehnologie mai avansata decat sa nu folosesti nimic sau sa iei o crema la intamplare. Va invit sa cititi aici de ce este asa speciala gama Prevage. Fondul de ten anunta o textura usoara, un aspect radios. Este mai degraba potrivit tenurilor cu tendinta de deshidratare. Si repede ce spun mereu despre fonduri de ten, ele isi pastreaza un aspect ok daca sunt fixate cu pudra si aplicate cu grija, adica omogenizate cu pensula sau cu un buretel umezit. Bineinteles ca si degetele raman mereu o optiune. Deci si cineva cu ten gras poate folosi un asemenea fond de ten, cu mentiunea ca pudra folosita pentru fixare sa aiba si un supra efect de matifiere.

Ambalajul elegant, argintiu si cu pompita este un alt atu al acestui produs.

SPF 30 inclus, un alt beneficiu, deloc de neglijat.

Desi nu este bine sa dormiti machiate, daca totusi apare acel moment unic in care veti adormi cu acest fond de ten pe fata, va pot spune doar ca dimineata nu veti fi asa de sifonate. Stiti ca militez pentru demachiere, insa daca as sti ca am o noapte mai alba, as opta pentru acest fond de ten. Asadar, aviz pentru cine va avea un sezon de petreceri sau un Revelion agitat. Testele pe consumatori realizate de Elizabeth Arden au scos la iveala faptul ca acest fond de ten are grija de ten pe termen lung si permite mici exceptii de la demachiere. Atentie, mici exceptii.

Ingrediente cheie: esteri de idebenon ( antioxidantul renumit), hidra-pigmenti incapsulati si care protejeaza tenul si totodata blureaz imperfectiunile, un complex de alti antioxidanti ( tiotan, acid ferulic, L-carnosine si extract de ceai verde).

Produsul se gaseste la Debenhams, Sephora, Douglas si Kendra, pret 65 USD/270 lei.

Va mai spun doar ceva in avanpremiera, in perioada 15-18 noiembrie Elizabeth Arden va avea o campanie foarte speciala in parfumerii si promit sa va spun din timp toate detaliile. Save some cash si atunci va fi momentul unor cumparaturi smart.

prevage-foundation-beautybarometer

elizabetharden-prevage-foundation30spf prevagefonddeten