Lancome Tresor La Nuit

Lancome Tresor La Nuit este un parfum pe care mi l-am dorit inca de anul trecut cand a aparut in parfumerii. Pe clasicul Tresor il stiu de asa multa vreme, incat mi se pare ca la un moment dat Tresor era pentru mine cuvantul ce inlocuia termenul de parfum. Pasiunea pentru parfumeria high end a inceput la mine cu Lancome si nu as putea sa nu imi fac placerea unui nou parfum Lancome, mai ales inainte de Craciun.

Tresor a fost lansat in 1990, iar noul flanker Tresor la Nuit a fost lansat in 2015. Tresor la Nuit este un parfum oriental vanilat. Parfumul a fost creat de Christophe Raynaud si Amandine Marie. Notele de varf sunt para, bergamota si mandarina. Notele de mijloc sunt orhidee vanilata, trandafir negru, maracuia si capsuni.  Notele de baza sunt paciuli, papirus, tamaie, litchi, pralina, vanilie, caramel, cafea, cumarina si lemn dulce.

Imaginea parfumului este Penelope Cruz, iar in campania dedicata promovarii parfumului apare alaturi de actorul Ilay Kurelović.  Clipurile de promovare sunt foarte frumos realizate.


 

Flankerul La Nuit as indrazni sa spun ca isi depaseste parfumul initial prin tot, aroma, compozitie, sticla, concept. Cine a simtit Tresor ca fiind prea dulce uneori, va avea o mare desfatare in a savura noul parfum, care imbina vanilia si celelalte arome intr-un fel ce il face irezistibil. De cate ori l-am simtit pe cineva intr-o incapere, la vreun eveniment, pur si simplu il savuram. Este un parfum ce da o stare de bine. Tot acel cocktail de fructe imbinat cu cel floral si cu baza de vanilie te fac sa zambesti involuntar.

Intotdeauna cand imi place foarte mult un parfum, aleg sa iau si extensia de gama, asa ca am cumparat setul cadou cu gel de dus si lotiune de corp. Asa va recomand si voua, pentru ca un parfum se aseaza pe piele in straturi, ca sa zic asa. Fiecare parte a ritualului de ingrijire, incepand de la dus, hidratare si parfumare amplifica si adapteaza parfumul la persoana care il poarta.

Ati incercat acest parfum? Ce alt parfum Lancome va este nelipsit?

lancome-tresorlanuit-beautybarometer-review-decembrie2016-3 lancome-tresorlanuit-beautybarometer-review-decembrie2016-21 lancome-tresorlanuit-beautybarometer-review-decembrie2016-23 lancome-tresorlanuit-beautybarometer-review-decembrie2016-24 lancome-tresorlanuit-beautybarometer-review-decembrie2016-26

Parfumul se gaseste in toate parfumeriile Sephora, Marionnaud, Douglas, Kendra, Debenhams. Eu am achizitionat acest set de la Marionnaud la pretul de 277 de lei ( EDP 30 ml + shower gel 50 ml + body lotion 50 ml).