Pupa Milano, produse favorite

Pupa Milano este o marca de machiaj care m-a tentat in acest an de multe ori. Colectiile lor de machiaj intotdeauna au fost creative, par uneori jucarii, mai ales ca unele palete de machiaj arata ca desprinse din basme.

3 produse mi-au placut foarte mult si intra in top favorite Pupa Milano.

Pupa Professional BB cream + primer, una dintre cele mai eficiente BB cream-uri incercate in acest an cu un raport pret calitate foarte bun. Are SPF 20, este hidratanta si totodata se aseaza tare bine pe ten. Am folosit-o si pentru momentele cand am filmat clipuri pe Youtube. Se aplica cu pensula foarte bine, dar merge bine si cu o aplicare rapida cu degetele. Da un aspect usor mat tenului meu, rezistenta e similara cu a unui fond de ten, asta pentru ca are si primer in compozitie. Inclusiv acoperirea o duce mai degraba spre un fond de ten. Am comparat-o cu alte BB cream-uri din aceeasi zona de pret si este peste ele ca si eficienta. Costa doar 55 de lei.

pupamilano-primer-bbcream-gloss-beautybarometer-favorite-decembrie2016-10

Rujul in nuanta New Chic si cu oglinda incorporata in ambalaj a stat multe saptamani in poseta mea, fiind rujul acela de back-up, de aplicat oriunde, oricum. Ma obisnuisem deja cu el si l-am combinat si cu alte rujuri, are capacitatea de a domoli orice nuanta mai nebuna. Mie imi place tare mult.

pupamilano-primer-bbcream-gloss-beautybarometer-favorite-decembrie2016-11

Capsuna de pe briosa a fost Pupa Balmy Oil. Este un produs care m-a facut sa spun wow. Doar la Clarins am mai incercat un ulei de buze si mi se parea ca tipologia aceasta de produs ramane pentru zona de high end. Dar nu, Pupa nu doar ca are acest produs, dar il are intr-o varianta super buna. Si nu, nu este uleios si de fiecare data cand il aplic ma gandesc cat de desteapta e formula. Este ca un ulei, dar nu ramane efectul de ulei, este hidratant, nu este “cleios”, chiar imi place maxim. A facut parte din colectia Bronze Fever din acest an, costa doar 37 de lei si mi se pare un balsam de buze si eficient si placut. Lasa un finish lucios, fin.

pupamilano-primer-bbcream-gloss-beautybarometer-favorite-decembrie2016-13 pupamilano-primer-bbcream-gloss-beautybarometer-favorite-decembrie2016-1 pupamilano-primer-bbcream-gloss-beautybarometer-favorite-decembrie2016-5 pupamilano-primer-bbcream-gloss-beautybarometer-favorite-decembrie2016-6

Voua ce v-a placut in acest an de la Pupa?