Je vous invite dans mon….Boudoir

Astazi am avut o surpriza la evenimentul Luxury and Elegance, organizat de Russenart Communications, am intrat intr-un Budoir. Nu este chiar ce se intelege prin budoir, ci este vorba de un salon de frumusete, de fapt un concept de salon pentru doamne ( si pentru domni) unde, asa cum mi-a spus una din persoanele care detin acest salon , “poti veni in pijama si pleci aranjata complet“. Salonul este un concept care reuneste beauty, sport, haine si accesorii.

Evenimentul in sine nu pot sa spun ca mi-a placut, insa felul in care s-au pregatit cei de la le Boudoir a impresionat pe toate participantele. Stilistele de la le Boudoir ne-au aratat cum sa ne machiem, ne-au facut super coafuri rapide, impletituri. Eu personal mi-am aranjat sprancele si am invatat, finally, ce inseamna un machiaj corect al obrajilor, cum si unde se pune blush-ul, iluminatorul si inca o culoare care se pune ca sa contureze zona obrazului si care te ajuta sa creezi un efect bun. Si am vazut ce inseamna aplicarea de fond de ten prin pulverizare…efectul e superb.

Le Boudoir este un salon cu preturi un pic peste medie, din ce am vazut pe site-ul lor, insa dupa ce am cunoscut fetele de acolo, pot spune ca se cam merita. Folosesc produse Pevonia Botanica, pe care le apreciez, sunt naturale si foarte placute.

Sper sa pot ajunge cat de curand si in acest salon si sa va spun si cum e acolo live. Va pun poze de la eveniment cu standul Le Boudoir ca sa vedeti mai bine despre ce a fost vorba.

In imagini sunt fetele de la Le Boudoir si le vedeti in action :).