La plage urbaine, cum mentinem bronzul?

Limitarile impuse de pandemie ne fac sa adoptam obiceiuri de vacanta si pe strazile orasului in care traim. Parcurile si chiar statiile de autobuz se transforma in plaje urbane ad-hoc. Pana la urma fiecare vrea putin bronz de vacanta si acel aer nonsalant dat de tenul bronzat.

Stim ca vocile competente din zona de ingrijire a tenului nu mai anunta vesti bune despre bronzare. Dar si despre zahar se spune de ani multi ca nu e bine sa il consumam. Totusi cine se poate abtine de la ceva dulce macar o data la cateva zile?

Pentru ca in perioada asta am descoperit produse tare interesante de luat in bagajul de vacanta, vi le prezint pe scurt cu urarea de a va organiza vacanta in siguranta. Adica mai bine mai putin si mai sigur, fecare dupa cum considera.

Sa pregatim pielea pentru bronz

Daca tot ne-am gandit sa prindem putina culoare, hai sa pregatim pielea. Pentru acest lucru, imi plac in aceasta perioada doua produse: Institut Esthederm Bronz Impulse si Bottega Verde Sol Ibisco Argan Lapte de corp inainte si dupa expunerea la soare. Bronz Impulse de la Institut Esthederm este ca un body mist, aplicarea este simpla, se pulverizeaza pe piele si se intinde usor pe piele. Lotiunea de la Bottega Verde este cu o textura mai plina si cu un miros foarte placut.

Ambele produse promit pregatirea pielii inainte de expunerea la soare si mentinerea bronzului mai multa vreme.

M-am atasat mult de aceste doua produse, incat le folosesc si daca nu sunt neaparat o fana a expunerii la soare.

Produse pentru dus ce pregatesc si mentin bronzul

Cred ca vara este un fel de festival al gelurilor de dus si al produselor de baie. Sol Cocco este gelul de dus de la Bottega Verde care nu doar ca miroase a vacanta, dar hidrateaza si mentine urma aceea de vacanta de pe piele. Totodata pregateste pielea pentru putina zvapaiala prin soare.

Un scrub ce mi-a placut tare mult in aceasta perioada este cel din gama Monoi de la Yves Rocher si tot de la ei ador acel ulei cu sclipici. Stiu ca nu e tocmai perioada de a straluci, insa si prin casa sau pe langa bloc, in promenada zilnica cu Max, cainele meu, nu imi strica un pic de bling-bling pe piele. Retineti doar ca dupa ce ati prins un pic de culoare, sa nu mai folositi scrub corporal o perioada. Cel putin nu pe zonele frumos colorate. Folosim scrubul inainte de a ne pregati de vacanta, concomitent cu produsele ce ne pregatesc de expunerea la soare pe care continuam sa le tot folosim pana le terminam si se termina si bronzul.

Cheries, nu dezesperati, peste ceva vreme o sa ne amintim de aceasta perioada cu putina tresarire. Dar poate vom tresari pe o plaja insorita si relaxata, fara masti si dezinfectante si cu multa voiosie.