DS3 Givenchy Le MakeUp

Pentru ca rasfoiam astazi pagini virtuale de stiri din zona frumusetii, am dat peste ceva ce mi-a placut instant: DS3 Givenchy Le MakeUp. O masina creata de DS Automobiles, brand de lux al companiei Citroen, si care poarta si semnatura Givenchy. Vorbim de un model intr-o serie extrem de limitata, vor fi produse 1500 de masini de acest gen, 500 vor ajunge in UK.

Nu o sa va dau detaliile tehnice, insa o sa va spun de ce masina poarta semnatura Givenchy. Masina are in interior un mic compartiment care contine un kit de machiaj Givenchy format din Noir Couture mascara, Le Prisme Visage compact powder, Nail Varnish in editie limitata, nuantaWhisper, si Le Rouge lipstick. Totodata pe oglinzile de pe parasolare sunt leduri speciale care sa te ajute sa te machiezi inainte sau dupa ce ai condus. Interiorul masinii are un design special, iar board-ul este de o culoare roz discreta care ti se reflecta pe ten atunci cand conduci.

Masina este alba (Opaline White), iar interiorul este negru, tapiteria fiind de piele. Combinatia este eleganta si feminina.

2016-DS3Givenchy-06 2016-DS3Givenchy-07

Post-production : Astuce Productions

Post-production : Astuce Productions

DS3-Givenchy-Le-MakeUp-14

Post-production : Astuce Productions
Post-production : Astuce Productions

Pretul acestei masini incepe de la 19.300 lire sterline, deci in mod evident o masina nu foarte accesibila, dar foarte in acord cu o personalitate feminina activa.

Sunt curioasa daca vom vedea si pe soselele din Bucuresti vreun exemplar al DS3 Givenchy Le MakeUp.