Debenhams te asteapta la cumparaturi si la concurs

Debenhams va da deja si a treia veste buna. Prima a fost ca iti poti compune cu usurinta orice tinuta iti doresti si ca produsele de beauty sunt tot acolo in zona,  sunt si reduceri in aceasta perioada, inclusiv la produse cosmetice. A doua veste buna este ca in perioada 20-22 mai te pot asista la cumparaturi in Debenhmas Bucuresti Mall ca si  consilier personal la cumparaturi.

Vine a treia veste, un concurs cu premii extrem de tentante. Va astept la cumparaturi in Debenhams Bucuresti Mall cu 3 premii, un parfum Manifesto Elixir de la Yves Saint Laurent ( 50ml) si doua seruri faciale de la Clinique, Smart Custom Repair serum 30 ml. Concursul este simplu, trebuie sa fii fan al paginilor BeautyBarometer si Debenhams si sa lasi un comentariu la acest articol in care sa imi spui ce ti-ai trece pe lista de dorinte la capitolul cosmetice daca ai veni la cumparaturi la Debenhams.

Ca sa intri in concurs, trebuie sa completezi formularul Rafflecopter de mai jos si sa oferi un raspuns coerent la intrebarea legata de lista de dorinte. Voi include in tragerea la sorti pe cei care numesc produse anume si care se gasesc in sortimentul de cosmetice de la Debenhams, nu produse numite generic gen “ruj” sau “parfum”. De asemenea sunt descalificate comentariile de genul “particip”.

Cele 3 premii se vor putea ridica doar vineri, 20 mai, intre orele 16-20 direct din magazinul Debenhams Bucuresti Mall (Calea Vitan) . Voi avea bucuria sa inmanez chiar eu premiile catre cei 3 castigatori si totodata sa le arat putin si zona de cosmetice din magazin.

 Voi anunta pe cei 3 castigatori pe 19 mai dimineata, cel tarziu la ora 11 AM si voi avea rugamintea sa imi confirme in aceeasi zi ca vor sosi vineri, pe 20 mai, la magazin in intervalul orar 16:00-20:00.. Asadar este un concurs dedicat celor care stiu sigur ca vineri vor putea ajunge sa isi ridice premiul din magazin si ca joi vor fi atenti la blogul meu si la pagina mea de Facebook. In cazul in care in urma extragerii castigatorii nu vor confirma sau nu vor ajunge in magazin sa isi ridice premiul, premiul nu se va mai acorda. Stiu, e un concurs rapid si energizant, dar este intr-adevar gandit pentru cei pasionati de cosmetice si de cumparaturi la Debenhams.

Bafta si ne vedem la Debenhams!

debenhams-beautybarometer-concurs-16-18mai2016

a Rafflecopter giveaway