Week-end de iulie

Primul week-end de iulie a fost plin de evenimente la care mi-am dorit sa ajung –  WAHM, Family Boutique by Aseyda si  Kenzo.

Sa le iau pe rand si cronologic.

Sambata am poposit la sediul asociatiei WAHM – Work At Home Moms – unde am vazut ce pot face niste mamici talentate si curajoase care aleg sa lucreze de acasa, sa fie independente si mai aproape de copii. Urmariti-le pagina de Facebook si veti fi astfel la curent cu activitatile lor. Ele desfasoara diverse actiuni si prin alte orase decat Bucuresti.

Duminica am fost la un targ cu totul aparte organizat de Aseyda, un targ unde poti merge cu copiii si chiar cu animalele de companie daca le ai, sa vezi lucruri frumoase, sa stai de vorba cu oameni talentati si sa cumperi ceva daca iti place.

Urmariti-le si lor pagina de Facebook pentru a fi la curent cu evenimentele ce vor urma.

 Pictura cu cafea:

Rochitele si bratari facute de Botoselul fermecat:

Duminica urmam sa vad si cum se inalta balonul Kenzo, insa vremea nu a fost tocmai prielnica, vantul a cam stricat planurile organizatorilor. Cu toate acestea, mall-ul Baneasa s-a umplut de maci purtati de cei care erau acolo pentru echipa Kenzo a avut grija ca nimeni sa nu plece fara un mac rosu si parfumat. Balonul s-a ridicat pana la urma dupa ora 19:00, eu nu am mai reusit sa raman sa vad si asta, dar cu siguranta vom vedea impreuna pozele din partea organizatorilor si pozele facute de bloggeritele care au prins momentul. Eu am stat cuminte si am asteptat o ora, data viitoare sper sa prind unul din baloanele Kenzo.

La toate aceste evenimente, am purtat o gentuta facuta de mama mea, gentuta este crosetata si imi place la nebunie.