Sensai, in exclusivitate la Douglas

Matasea Koishimaru, secretul din spatele produselor Sensai, ascunde un mister al frumusetii, dar si o filozofie unica, a gesturilor care trebuie sa fie facute si facute intr-o anumita ordine. Pielea se transforma si preia textura de matase intr-un anume ritm, hidratarea se mentine permanenta prin activarea producerii de acid hialuronic si celulele pielii se mentin intr-o baie de hidratare permanenta. Sensai propune ritualul Saho, inspirat din ritualul ceaiului si am ramas foarte surprinsa ca, intuitiv, eu cam asa faceam de multe ori cu tenul meu, practic fiecare pas din rutina de ingrijire a tenului este in doi pasi: double cleansing, double moisturizing si double application. Uneori aveam senzatia ca poate fac prea mult, dar se pare ca nu. Grija pentru ten trebuie sa fie la nivelul importantei sale, ganditi-va cat de vital este pentru fiecare femeie felul in care arata tenul ei si chipul ei. In acest articol fac o mica introducere in lumea Sensai, deja a doua introducere, aveti si un mic review la Sensai Silk Brightening Cream si promit sa revin curand cu alte informatii despre Sensai.

Sensai in Romania este prezent in parfumeriile Douglas, in exclusivitate, si sunt prezenti si cu gama de skincare si cu gama de machiaj.

Primul produs care mi-a atras atentia a fost Sensai Silk Brightening Cream, o crema care se aplica pe ten pentru a aduce un efect instant de iluminare. As spune ca este o crema cu efect si de machiaj usor, aduce si o hidratare intensa specifica produselor Sensai, dar si un efect de infrumusetare.

Efectul de iluminare este instant si tenul capata o stralucire eleganta. Pigmentul auriu este foarte fin, practic pielea pare acoperita cu un voal subtire de matase.

Ingredientele le puteti vedea mai jos:

Pret: 391 de lei

Multumesc Madalinei de la Douglas pentru rabdarea cu care mi-a prezentat produsele Sensai si Nadinei de la Everet, distribuitor unic in Romania pentru Sensai, pentru o sedinta de skincare si makeup din care am invatat enorm de multe lucruri despre ritualul Sensai.