By Terry Noutati de toamna la Madison

By Terry lanseaza cateva produse noi in acest sezon de toamna si pentru ca le puteti gasi la Madison, m-am gandit sa vi le prezint pe scurt, cu promisiunea ca voi reveni asupra catorva dintre ele si cu pareri personale. By Terry ne imbie si cu ceva noutati de skincare, dar si de machiaj.

Produsele de skincare asupra carora merita sa  va opriti la Madison sunt: By Terry Liftessence Night Cream  si Liftessence oil elixir. Ambele au o concentratie mare de elastina, colagen si acid hyaluronic, fiind cu efect de tratare si prevenire a ridurilor. In plus, au o concentratie mare de uleiuri din trandafir si ”celule native” din trandafiri ( aceasta denumire a celulelor se refera la faptul ca extractele ofera 100% din capacitatea lor de nutritie, hidratare si de impuls regenerator asupra celulelor noastre, in timp ce extractele de tip ulei din trandafiri ofera in jur de 60%; By Terry combina ambele tipuri de extracte)

terry (3) terry (1)

La capitolul machiaj, fondul de ten Light Expert Click Stick se imbogateste cu o culoare, Soft Beige.

Paletele Parti Pris au texturi gliterate, cu particule foarte fine, iar rezultatul creat este unul luminos, texturat astfelincat jocul de lumini si umbre sa imbrace senzual pleoapele. Se anunta a fi usor de utilizat, ca orice produs de machiaj By Terry.


terry (4)14435392_991420384314607_1813219124507444108_o terry (5)

Produsele sunt disponibile in parfumeria Madison, preturile sunt:

Liftessence Night Cream, 650 lei

Liftessence Oil Elixir, 550 lei

Light Expert Click Stick, 260 lei

Eye Palette  Parti Pris, 225 lei