Crema antirid nu exista

Crema antirid nu exista! Probabil ca afirmatia mea suna dur si duce spre exclamatia unui rege francez ce a spus ,,Dupa mine, potopul!” ( Apres moi, le deluge, Louis XV). Si oricum nu are acelasi sens de indiferenta fata de subiect. Sunt foarte interesata de tot ce inseamna cosmetice ce incetinesc semnele de imbatranire. Insa cu toate acestea pot spune ca nu exista crema antirid, dar exista rutina antirid.

Rutina e cel mai de temut termen pentru persoanele de astazi. Toti uram ideea de rutina. Ne sperie acel gand de om gri care are o existenta gri. Omul care se trezeste dimineata si face aceleasi lucruri. Nu prea ma ingrijoreaza cenusiul vietii de zi cu zi, dar ma intereseaza maxim rutina de ingrijire a tenului de dimineata si rutina de seara.

Crema antirid nu exista, dar exista rutina de ingrijire cu efect antirid

O crema antirid nu poate functiona singura pentru scopul pentru care a fost creata. O crema, indiferent de treaba ei, nu functioneaza pe un ten necuratat. O crema nu reuseste sa faca treaba unui ser sau a unei lotiuni tonice.

Ca sa fiu directa, degeaba iti cumperi o crema antirid super potenta, daca rutina ta e deficitara pe curatare, tonifiere, produse tratament. Si o sa spun tot la fel de direct ca am cunoscut doamne ce se spalau pe fata cu acelasi sapun cu care se spala toata familia pe maini si apoi fugeau repede in dormitor sa aplice crema faimoasa antirid pe care cheltuisera un buget semnificativ si rezultate nu erau. Si primeam intrebarea: De ce nu am rezultate?

Tenul nostru iubeste rutina si atentia

Tenul nostru nu este sensibil la cat cheltuim pe o crema antirid. Insa apreciaza cand il ingrijim zi de zi, cand in loc de suc carbogazos si colorat bem apa si cand in loc de fumat ne plimbam printr-un parc.

Tenul nostru adora mangaierea, masajul facial bland si placut.

Tenul nostru adora dozarea echilibrata de ingrediente active intr-un produs cosmetic. Mai ales ca pielea noastra a fost setata sa nu preia din afara prea mult, dar de ce nu? Iar daca e sa fie ceva de luat din exterior, trebuie sa fie bine echilibrat si neagresiv.

Imbina stil de viata antirid si rutina de skincare antirid

Daca e sa dau o solutie, o sa spun simplu: riduri veti face si vom face toti. Este o evolutie fireasca. Asta e sensul vietii si imbatranirea inseamna riduri.

Bineinteles pot fi riduri si riduri.

Pentru riduri cat mai estetice am niste sfaturi necerute pe care sigur le stiti si voi, doar ca eu le mai trec aici sa le mai citesc si eu pentru mine insami:

  • hidratare doar din apa si vegetale. Apa e singura bautura care hidrateaza cu adevarat, mai combinam o infuzie de plante sau un suc proaspat de legume si fructe. In rest, sucurile de la supermarket in ambalaje colorate nu sunt decat interesante pentru gust.
  • alimentatie echilibrata, sa mai uitam sa tot punem sare in orice fel de mancare. Mai reducem pe masura ce avansam in varsta si alimentele de origine animala.
  • Somnul!! Da, acel somn sanatos care se intampla seara. 6 ore de somn pentru un adult sunt extrem de necesare si uneori chiar si 8 ore.
  • Rutina adaptata tenului care sa includa: curatare, hidratare, produse tratament – adica seruri si masti – si protectie solara.
  • Plimbare, miscare si spirit pozitiv.

Ce simplu e? Da, simplu de spus, ceva mai greu de facut, insa cu putina dedicare noua insene sau insine, rezultatele incep sa apara. Si cand ai si cel mai mic rezultat, te motiveaza.

Tu unde ai gasit crema antirid?

surse poze: Pexels