Seturi cadou pentru Craciun

Seturile cadou pentru Craciun sunt o alternativa practica pentru surprizele de final de an.

Ce am observat de-a lungul anilor ca atunci cand cumperi seturi de cosmetice, inclusiv pe parte de pret e mai avantajos. Adica pe langa un produs full size mai poti avea si cadouri sau pretul produselor cumulat ajunge mai avantajos fata de situatia in care le-ai cumpara separat. Plus ca ambalarea e mereu draguta si arata bine un asemenea set pentru a putea fi facut cadou.

Seturi cadou puteti gasi pe diverse categorii de cosmetice pe Notino. Fie ca sunt seturi cadou pentru femei sau seturi cadou pentru barbati, pot fi ori cu cosmetice, ori cu parfumuri. Sau cu un parfum si un produs extensie de gama, un produs cosmetic si un accesoriu, sunt multe variante.

Seturi cadou Caudalie

Pentru ca in vacanta recenta am avut un mic coup de foudre cu marca Caudalie, de care chiar imi era dor, am ales si acum tot ceva de la Caudalie sub format de set. Imi luasem deja un set cu parfum, asa ca am vrut neaparat ceva din zona de body care Caudalie.

Seturile cadou Caudalie mi se par foarte reusite. Caudalie este o marca frantuzeasca ce include in formula produselor antioxidanti din seminte de struguri. Povestea Caudalie incepe in Bordeaux, podgoria Château Smith Haut Lafitte. Cei ce produceau acolo vin au fost ironizati usor ca practic aruncand boabele de struguri, arunca o comoara. Asa ca in 1995 apareau deja primele produse cu polifenoli din struguri si de atunci produsele au devenit treptat cunoscute.

Pe Notino gasiti seturi cadou Caudalie incepand de la 45 lei.

Ce mi-a placut este ca la Caudalie am prins si cadou la cumparaturi, o mini crema cu efect antiging.

Setul de cadou pe care l-am ales in aceasta cutie cilindrica arata suficient de bine incat sa nu mai am nevoie sa il pregatesc in alta cutie.

In afara de seturile Caudalie, ma uitam ca sunt seturi foarte dragute chiar sub marca Notino, inclusiv un advent calendar si beauty box-uri.

Cum va descurcati in acest final cu pregatitul de cadouri? Ce alte seturi interesante ati gasit pe Notino?