Ganduri parfumate de toamna

Gandurile parfumate de toamna sunt cele mai inspirate. Toamna ofera cea mai mare permisivitate la capitolul registru olfactiv, plus ca toamna anumite parfumuri miros mai bine decat in alte anotimpuri. Cand voi ma intrebati ce parfum recomand, raman mereu in pana. Eu recomand mereu clasicele parfumuri, pentru ca din lansarile recente si foarte recente, nu prea pot spune decat ca imi satisfac niste curiozitati si niste elanuri de moment. Cand ies pe usa din casa, tot pe un Guerlain, Givenchy sau pe un Dior duc mana mai repede, asa cum fac de ani de zile.

Sunt cateva parfumuri despre care as vrea sa va vorbesc in acest articol pentru ca inspira toamna foarte bine, si ca forma a sticlei, si ca arome. Totodata pe acestea 3 le-am tot impins spre marginea raftului de parfumuri, pentru ca le-am tot adulmecat de cand am vazut primele frunze aurii cazand.

Eisenberg, I am. Puteti continua propozitia I am…. ? E un parfum romantic, romantic prin tot ceea ce transmite. Floral, dar cu baza de santalsi ambra, invaluitor ca o esarfa de matase. Sticla este perfecta, echilibrata, chiar un pic masculina, dar cu o aparitie eleganta si cu o lentoare anume. Eisenberg este un brand dedicat femeii, il gasiti doar la Douglas, si are o poveste ce ar putea sa va schimbe perceptia asupra romanilor talentati si care parasesc tara ca sa isi dezvolte talentul.

eisenberg-iam-douglas

Guerlain, l’Instant. In poze vedeti l’Instant Millesime Iris, a fost o editie limitata. Orice varianta l’Instant veti incerca veti simta aroma de floral oriental, foarte condimentata, o invitatie gurmanda si dulce. Este un parfum si foarte intens si persistent, cu transformare lenta, mi se pare un pic enervant uneori, pentru ca iti staruie in simturi si vrei sa gasesti o iesire. Il combin uneori cu parfumuri cu arome de citrice.

guerlainlinstantmillesimeiris

My Burberry, eau de toilette, dar si eau de parfum, este un parfum care pe mine anul acesta m-a facut sa imi schimb parerea despre Burberry. Mereu vedeam parfumurile din seria Burberry ca fiind oarecum rigide si fara personalitate. Cu My Burberry am avut si am o experienta placuta, am si scris despre acest parfum aici. Este parfumul cu miros de ploaie, de ploaie londoneza, fireste.

myburberry-edt

Cum sa purtati un parfum? Asa cum sunteti voi il veti purta si asta spune multe despre starea pe care o ai atunci cand il porti.

De ce sa fiti mereu parfumate? Nu doar ca o femeie fara parfum nu ar avea viitor, dar nu cred ca ar reusi sa transmita cuiva nici prezentul.

Idei de shopping pentru parfumuri gasiti aici.

parfum-autumn