MustaeV Eye Look, swatches si review

MustaeV este un brand nou intrat in trusa mea de machiaj, v-am mai facut recent un mic preview despre fondul lor de ten Skinny Tint Foundation, si iata ca am ocazia sa va prezint alte produse de machiaj MustaeV, de data asta va fi vorba de farduri de ochi.

Cele 4 farduri mono au sosit de curand si nu am putut sa rezist sa nu le incerc imediat. Cele 4 nuante sunt: Antique Gold, Julep, Naked Wood si Charcoal.


Textura este pudrata-cremoasa, o textura oarecum atipica, nu as putea sa compar acum cu ceva, ideea e ca se lucreaza foarte usor si placut cu ele. Eu am multe linii in jurul ochilor, pleoapa nu mai este atat de ferma si daca aplic un fard prea prafos sau prea cremos, efectul nu este cel mai placut.

Imi plac si ambalajele, foarte bine gandite, sa le poti desface fara sa tragi cu unghiile si sa distrugi cutia.

Machiajul a fost relativ simplu. Dupa ce am hidratat zona ochilor, am aplica un BB cream, apoi o pudra libera, nu am pus primer sau baza, absolut nimic, am vrut sa vad cum se comporta fardurile la prima incercare.

Pe toata pleoapa am aplicat nuanta Naked Wood, arcada si imediat sub spranceana am venit cu Antique Gold pentru a lumina zona, nuanta Julep, care este ceva intre violet si culoarea strugurilor inchisi la culoare, a fost aplicata pe pleoapa mobila, mai inspre coltul extern si pe linia conjuctiva.
Cu fardul Charcoal, care este negru mat, am avut cea mai placuta supriza, are intensitate si se aplica ca si un liner cu o pensula taiata de pe diagonala. Voi incerca data viitoare sa vad cu pensula putin umezita ce efect poate da, am asa un feeling ca va iesi ceva bun.
La sfarsit am aplicat o mascara de la Astor, sprancenele au fost aranjate cu fard si pensula Anastasia Beverly Hills, produse pe care le folosesc frecvent in machiajul de zi.

Pe mine acest machiaj m-a ajutat sa scap de frica de culorile cu tenta spre mov, am vazut ca aceasta combinatie cu un auriu fin iese ok si pe ochiul meu. Sunt convinsa ca pe un ten mai tanar si cu pielea intinsa, culorile se vad si mai bine.

Punctul forte ale acestor farduri este clar textura, m-a surprins de cand le-am desfacut cat de fina este. Al doilea aspect apreciat este atentia la detalii, incepand de la ambalaj, de la eticheta pe care sunt scrise ingredientele cat mai vizibil si pana la cutiuta care se deschide foarte usor. Per total m-am bucurat sa pot testa aceste produse si sa descopar treaptat un brand profesional care cu siguranta va deveni foarte celebru, daca nu e deja.

Pozele sunt realizate la lumina naturala, singura editare pe care au suferit-o a fost combinarea in colaj.

Mai jos va las si cu ceva swatch-uri, aici am folosit un Nikon, lumina naturala si concentrare maxima ca sa pot reda calitatile acestor farduri. Click pe poze pentru a le vedea mai mari.

Produsele MustaeV se pot cumpara doar online si costa 13 dolari fiecare.

Mai multe detalii despre MustaeV, puteti vedea pe blogul Taviei, Chicprofile, ea este deja unul dintre bloggerii foarte avizati in materie de machiaj MustaeV.