Half High End Half Drugstore MakeUp

Half High End Half Drugstore MakeUp este o tematica pe care eu o caut mereu pe Youtube. Sunt convinsa ca o mare parte din produse high end isi fac bine treaba. Nu tot ce este high end este neaparat un produs bun. Probabilitatea insa de a gasi un produs misto pe zona de high end este mai mare decat in zona de drugstore, din toata experienta mea de pana acum. Asa ca, in ultima perioada, folosesc din ce in ce mai rar produse de drusgtore. Nu prea mai am chef de experimente pe tenul meu. Tenul meu este deja destul de reactiv. Nu ii mai place asa mult machiajul. Rezist greu sa aplic un machiaj al ochilor prea incarcat.

In clip veti vedea ceva mai bine diferentele. La fardurile de ochi, cel putin, am fost surprinsa sa aplic un fard spre beige-galben din doua palete si cea de pe paleta mai ieftina chiar nu se vedea pe pleoapa. Ca atare, pe ochiul machiat cu produse drugstore culorile sunt mai sterse. Diferenta este si la capitolul rimeluri, rimelul Grandiose a ramas cuminte la locul lui. Cel de la l’Oreal Paris, a facut bobite, a inceput sa faca zona murdara, nu mi-a placut. La rujuri a fost ok, ambele rujuri s-au comportat la fel.

Half High End Half Drugstore, concluzii

La capitolul fond de ten, da, Sensai imi place mai mult decat Vichy. La pudre insa efectul se simte mai intens. O pudra precum Caron nu prea are cum sa fie egalata de ceva din zona de drugstore. Pe zona de blush, produsele de la Melkior si de la Pupa desi sunt mai ieftine, imi plac la fel de mult precum cele de la Benefit si Clarins.

In descrierea clipului gasiti lista de produse. La unele dintre ele, am lasat link cu review pe blog, in cazul in care aveam. La alte produse, am lasat link catre o sursa de unde puteti cumpara.

Vizionare placuta!