Mustaev MakeUp Tutorial

MustaeV este un brand de makeup descoperit mai bine anul trecut. Sunt produse de machiaj foarte usoare, aceasta este caracteristica care le diferentiaza de tot ce am incercat pana in prezent. Am stat mult sa ma gandesc de ce imi plac atat de mult, pana la urma sunt printre extrem de putinele produse de makeup pe care le aplic si uit ca am machiaj pe fata. Asta mi se intampla doar cu produsele de la Sensai si cu anumite produse de machiaj Guerlain.

In acest clip am folosit mai multe produse, baza de machiaj Lustrous Cream despre care am facut review aici, fondul de ten Skinny Tint Foundation in nuanta Innocent. Cele doua pudre folosite, Face Architect Powder, sunt foarte bine denumite pentru ceea ce fac, ma ajuta sa fac acel efect de strobing si contouring in cel mai soft mod. Fardurile de ochi, despre care am mai scris aici si aici imi fac viata usoara pentru ca sunt usoare, pot face si eu suprapuneri de farduri si combinatii.

Pentru ochi am folosit nuanta 119 Wish me luck, un verde deschis pistachio si linia de creion am estompat-o cu fardul 121 In the Club, un kaki cu particule foarte fine de sclipici.

Vedeta si produsul care cred ca face deliciul celor ce descopera MustaeV este paleta de rujuri 10 SHADE LIP CREAM/PRO PALETTE.  Nuantele, textura  si pensula sunt gandite intr-un tandem ce te cam prinde in cursa, sa zic asa. Cel putin cu pensula reusesc sa aplic rujul fara sa mai retusez. Nuantele se pot combina intre ele, nu am apucat sa va arat in clip, dar in cutia paletei, exista un mic cartonas alb lucios pe care se pot scoate si combina culorile, ca un sevalet de pictura. Paleta aceasta costa 45 de dolari fara reducere, deci 32 de dolari cu reducere si doar ea isi merita tot efortul unei comenzi la MustaeV.

 Inclusiv pensula de fond de ten si pensula de blending au fost tot MustaeV.

Pana pe 22 aprilie 2017 inca puteti beneficia de un discount exclusiv pe magazinul online MustaeV, discount 30% daca introduceti codul beautybarometer la check out.

Sper sa va fie de ajutor si astept impresiile voastre.

Vizionare placuta!

Iar daca vrei sa nu ratezi nici un clip pe care il postez pe Youtube, apasa pe butonul de notificari si vei afla mereu imediat cand postez ceva nou. Butonul de notificari arata ca un clopotel si trebuie activat.