Oriflame Eclat Mademoiselle, Eclat Lui

Oriflame Eclat Mademoiselle si Eclat Lui sunt cele doua parfumuri noi pe care Oriflame cu siguranta le lanseaza cu ocazia lunii Indragostitilor. Mania mea pentru parfumuri mi-o stiti. Placerea de a incerca mereu parfumuri noi este mai intensa de la an la an. Oriflame mi-a placut ca si marca pentru parfumuri de la primul parfum incercat, era Volare si Sea ( care acum nu se mai produce), Freya etc. Cred ca si voi vi le aduceti aminte cu drag. Eclat mi s-a parut mereu un parfum clasic, elegant. Noile variante Mademoiselle si Lui au aparut recent, mi se par interpretari mai primavaratice, mai usoare.

Parfumul Eclat Mademoiselle mi se pare foarte usor si potrivit mai ales pentru vara. Note acvatice, senzatie de flori albe, intra in seria parfumurilor de tip “eau” care au inceput sa invadeze rafturile parfumeriilor dupa o lunga perioada de variante numite “dark”, “black”, “night”. Cred ca in acest an va fi o explozie de parfumuri mai usoare, acvatice. Pana si Chanel 5 are o varianta soft numita L’Eau. Totusi pe acesta mi l-as fi dorit cu ceva note pudrate si un pic amare. Asa mi-l imaginam eu inainte de a-l desface.

Parfumul Eclat Lui imi place surprinzator de mult, are ceva din renumitele parfumuri acvatice masculine, gen Bulgari Aqua sau Aqua di Gio de la Armani, acolo intra ca si experienta olfactiva.

M-am bucurat sa primesc acest press kit din partea Oriflame, reintalnirea cu Oriflame mereu ma face un pic nostalgica, imi aduce aminte de liceu, de facultate…

oriflame-eclatmademoiselle-eclatparfum-beautybarometer-februarie2017-3 oriflame-eclatmademoiselle-eclatparfum-beautybarometer-februarie2017-5 oriflame-eclatmademoiselle-eclatparfum-beautybarometer-februarie2017-18

Le gasiti deja in cataloagele Oriflame, eu nu stiu sa va dau date tehnice prea multe de comenzi etc, desi sunt inscrisa si ca reprezentant la Oriflame. Cel mai bine vizitati canalul de Youtube al Lorenei si acolo vedeti exact ce si cum se fac comenzile, cum sunt ofertele. Oricum momentan am vazut ca pretul lor este 59.99 pentru fiecare.

Voi le-ati incercat? Cum vi se par?