Video Empties Ianuarie 2017

Video Empties Ianuarie 2017 este titlul pe care mi-l doream sa il scriu pe blog si pe Youtube acum doua saptamani. Dar mieux vaut tard que jamais, asa ca hai sa vedeti ce am mai consumat de pe la inceputul lui decembrie si pana acum.

Am si cumparat rapid si am si consumat o masca de tip tissue de la Garnier. Mai primisem una de la Cristin cu ocazia colaborarii Secret Santa din decembrie, acum sunt foarte happy ca avem si noi in Romania aceste produse. Am cumparat-o de la Selgros, da, magazin foarte cochet pentru cosmetice, la un pret foarte bun, 8 lei si ceva. Mie imi plac maxim mastile de tip tissue, sunt usor de aplicat, pot sa imi pun si ochelarii peste si sa ma uit la TV sau sa citesc ceva. Stau 15 minute cu o asemenea masca si apoi imi simt tenul bine hidratat.

O alta masca minunata a fost cea de la MustaeV, a fost de fapt un deliciu. Este Pleasure Mask, fetita aceea frumusica din poza de pe ambalaj arata exact starea de dupa ce aplici aceasta masca. Costa doar 3 dolari, insa se poate comanda doar in US si transportul e cam mare ( 35 de dolari per comanda). Dar sfat: va puteti combina mai multe prietene, sa luati mai multe produse de la ei si impartiti cheltuielile aditionale de transport si vama. O data pe an merita sa va faceti o placere. MustaeV este un brand foarte preocupat de detalii, de placerea de a folosi un produs si de placerea resimtita la aplicarea produselor. Eu ii banuiesc ca au in echipa ceva psihologi, ceva specialisti feng-shui, fac ei ceva ca sa dezvolti o afectiune aparte pentru produsele lor. Cel putin eu asta simt.

De la Gamarde am terminat un nou Elixir Jeunesse, spun din nou pentru ca daca mi-ati urmarit clipurile de empties, am mai terminat unul acum peste un an de zile. Daca va tenteaza produsele lor, intrati aici si aveti automat preturile reduse cu 10%. Este un ser hidratant pe care eu il aplic si pe zona ochilor. Cand veti intra pe site, veti vedea ca sunt afisate ingredientele la fiecare produs, asta imi place maxim, oamenii sunt transparenti.

In rest, veti vedea si multe produse cosmetice terminate si de ale sotului meu, ca tot ma intreba cineva dintre voi daca el ma sustine cu blogul. Da, ma sustine, accepta sa incerce diverse produse cosmetice pentru barbati, desi el chiar are pasiuni diametral opuse fata de mine si cosmeticele nu prea au loc in zona hobby-urilor lui. Daca Biotherm ar scoate si o bormasina performanta sau vreun device hitech nemaivazut, atunci cred ca ar accepta probabil sa foloseasca si un ser facial de la ei. Biotherm, qu’est ce que vous en pensez?

Desi credeam ca acest clip de empties va ajunge la vreo 25 de minute, am reusit sa ma incadrez in mult mai putine, dar a fost maraton Speedy Gonzales.

Vizionare placuta!