Dirty Works Body Wash de la Marionnaud – 5minTest

Si iata ca am testat si gelul de dus Dirty Works Body Wash , care se gaseste exclusiv la Marionnaud si care se va regasi in unul din cele 10 premii de la concurs.

Flaconul este de 200 ml si pe ambalaj sunt  gramada de texte simpatice, mai faci o lectura si in dus.

 

Gelul de dus este bleu deschis transparent, subtire, mie initial mi s-a parut ca o sa se dizolve imediat si ca asta e tot , insa surprinzator face o spuma placuta si parfumata foarte bine. Dupa ce am iesit din dus baia inca mirosea foarte bine si pielea mea la fel.

Nu este foarte hidratant, adica am simtit nevoia sa ma dau cu crema de corp destul de repede, insa tenul meu per total este mai deshidratat si asa patesc cam dupa orice gel de dus.

Parfumul gelului de dus m-a impresionat, are ceva din Amor Amor de la Cacharel ca si miros de baza, e oricum surprinzator, m-am mai spalat cu el si azi dimineata si inca nu ii puteam defini mirosul. Asta imi place cel mai mult.

Ambalajul nu imi place ca e sub forma de tub care sta cu capacul in jos si din cauza asta am tendinta sa scot din el mai mult decat am nevoie, dar imi plac textele 🙂 mai ales ce scrie e spatele tubului: Smooth & Sexy Skin is  essential at the start of every day:

 
 
Ca si evaluare dupa un 5minTest ii dau Very Good, e un produs care sigur va mai reveni printre cosmeticele mele dupa ce voi termina acest flacon pentru care multumesc mult Marionnaud.