Oriflame de la 16 ani la 36

Oriflame a fost prima marca de cosmetice cu sistem de vanzare prin reprezentanti pe care am descoperit-o. Eram in liceu. Colega mea de banca, cea mai frumoasa fata din clasa, a venit data cu un lac de unghii roz superb si cu un ruj cum nu mai vazusem. Mi-a zis “Le-am comandat dintr-un catalog adus de o prietena de a mamei, nu poate comanda oricine“, In mintea mea deja Oriflame se asocia cu ceva foarte de lux, cu machiaj pe care mi l-as fi putut face si la liceu, in culori delicate si extrem de frumoase. In perioada aceea ma luptam inca cu rujurile care se gaseau in consignatii, miroseau ingrozitor la vreo 2-3 luni dupa folosire si aveau texturi de untura amestecata cu creta.

Cam dupa un an si ceva, imi aduce mama acasa un catalog Oriflame. Am scanat acel catalog cap coada cu toate simturile.si as fi vrut sa iau din toate gamele cate ceva.

A fost o perioada cand am folosit parfumul Sea, care acum nu se mai produce, am folosit gama Sweedish Spa de la inceput pentru miros., nu mi-a placut niciodata parfumul Giordani, asa cum era la inceput, am inteles ca acum e un pic altfel si mai interesant, Midsummer a fost in ultimul an de facultate un parfum de zi de zi, gama Milk and Honey. Am avut si parfumurile Volare, Eclat….mmm…ce mult imi placeau si incercam sa nu le consum repede. Daca imi aduc bine aminte, Volare a fost parfumul care a avut prima data extensia de gama cu o crema de corp si eram incantata ca pot avea crema cu aroma parfumului preferat.

Pentru mine per total sunt 20 de ani de cand cunosc si folosesc produse Oriflame.

In aceasta perioada Oriflame relanseaza gama antiaging prin cremele Eccolagen si iata ce declara compania Oriflame despre aceasta gama:


Pentru
prima dată,
Oriflame folosește celule stem provenite din plante,

incluzându-le în formula produselor din
gama antirid Ecollagen
Celulele stem provenite din plante sunt o adevarată minune a naturii.
Sunt cele mai prețioase celule ale unei plante și dau naștere tuturor celorlaltor celule.
Având
o capacitate infinită de regenerare, acestea ajută la protejarea
colagenului pielii, precum și la stimularea producerii acestuia.

Pasiunea brandului Oriflame pentru știință și inovație continuă să se dezvolte,
fiind cuprinsă
de această dată
în cea mai bine vândută
dintre gamele noastre antirid, Ecollagen.
Ridurile sunt primul semn care
“anunţă” pierderea colagenului din piele, de aceea echipa de cercetare Oriflame
a identificat un extract unic obținut din
celule stem din plante
– singurul capabil să stimuleze producerea colagenului cu peste 200%.
*

Eu nu am folosit inca aceste produse, dar urmeaza sa imi comand macar un set de esantioane si o sa va povestesc cum a fost.

In acest moment de la Oriflame am doar un produs din gama Sweedish Spa, gelul anticelulitic care miroase superb, si un creion de sprancene :).

Alte noutati din noul catalog: