Parfum la Inglot – BEAUTY NEWS

Pe 13 august, am trecut prin cea mai calduroasa zi din an, termometrul arata 38 de grade la umbra chiar si la ora 18:00. Cu greu am ajuns la evenimentul de lansare al noutatilor Inglot, insa nu am regretat ca am ajuns chiar si mai tarziu si am ratat prezentarea. Am avut timp sa ma delectez cu noutatile si sa le testez putin la fata locului.

Sursa poza: Inglot, alaturi de Marinela Mirea ( Inglot) si Dana Gramu ( DanaMakeup.ro)

Primul lucru pe care trebuie sa vi-l spun este ca la Inglot puteti gasi acum si parfum, parfum solid, fara alcool, in arome superbe.


Din instinct, cum am intrat in magazin m-am dus direct spre ele – cand este vorba de parfum, ma misc natural. Am simtit ca miroseau bine si am zis in sinea mea “wow, farduri cremoase si parfumate, ce poate fi mai frumos?”, ca apoi sa imi dau seama ca sunt parfumuri.

Parfumurile costa 29 de lei, paleta alba este 14 lei. Le puteti alege in functie de preferinte, eu le-as si combina, ma gandesc cum ar fi Green Fruit cu Mandarin Crush…mmmm.

Noile culori ale creioanelor Kohl sunt extrem de placute, inclusiv maro si nude si au pretul de 49 de lei.

Pudrele de sculptare sunt in 5 nuante, pentru toate efectele de contouring pe care doriti sa le realizati si costa 40 de lei fiecare.

Atmosfera la Inglot este ca de obicei vesela si placuta, trebuie sa mergeti in magazin sa vedeti noutatile.

A…sa nu uit, gasiti si buretei noi, roz si rotofei pentru fondul de ten

Sursa poza: Inglot Facebook

Iar ca sa va tineti toate lucrurile in ordine, la Inglot gasiti acum mici gentute de cosmetice transparente, foarte utile pentru tinut lucrurile marunte cum sunt rujurile si fardurile.

Va place ce ati citit? Urmariti-ma si pe Facebook, Twitter, Instagram sau Pinterest.