Wild Argan Oil, noua gama The Body Shop

Mi-a placut enorm ce spune cineva din echipa The Body Shop:
““O vorba din batrani spune ca atunci cand pielea iti straluceste este reflexia unui suflet impacat. Noua noastra gama Wild Argan Oil este conceputa sa-ti ofere o stralucire aurie din cap pana-n picioare in fiecare zi.” – Maya Sfeir, Category & Innovation Director of Bath & Bodycare la The Body Shop.

De cand am descoperit argan-ul ca si ingredient, mi-am dat seama ca uleiurile au multiple capacitati de infrumusetare si ingrijire pentru piele.

Stiu ca pentru mine si pentru voi, produsele cu ulei de argan sunt un rasfat pentru piele, insa iata ce se intampla in spatele acestor produse minunate:

“Uleiul pretios de argan imbogateste nu numai pielea – ci isi lasa amprenta si asupra vietiilor a mii de localnice berbere, a familiilor si comunitatilor lor.
The Body Shop lucreaza in parteneriat cu Targanine, o cooperativa locala creata de femei, pentru femei pentru a le ajuta sa gaseasca cumparatori pentru uleiul lor, pentru a le oferi asistenta tehnica si a ajuta industria sa se dezvolte intr-un mod pozitiv. Asa ca uram un calduros bun venit cooperativei Targanine ca cel de-al 26lea partener Community Fair Trade.
Cumparaturile pe care le faci la The Body Shop da posibilitatea localnicelor berbere de a-si intretine familiile cu un venit stabil.
Cooperativele investesc in proiecte sociale precum clase de scoala pentru copii si adulti, crese, vizite la doctor si facilitati micro loan.”

Pe mine acest lucru ma face sa inteleg cat este de important sa cumpar in cunostinta de cauza si stiu ca macar un mic procent din ceea ce castiga o femeie care lucreaza la Targanine poate fi adus si de mine. The Body Shop ne da o lectie de multi ani facandu-ne sa constientizam ca si in calitate de consumatori suntem responsabili pentru ceea ce se intampla in jurul nostru.

Gama Wild Argan Oil ne invita sa descoperim ritualul ingrijirii pielii intr-o maniera noua si senzoriala.

Produsele sunt superbe ca si texturi si miros. Le puteti include in ritualul vostru de ingrijire si cu siguranta veti remarca schimbari si veti primi noi complimente.

Pentru cei dragi, aveti si cutii de cadou din aceasta gama.

Va place ce ati citit? Urmariti-ma si pe Facebook, Twitter, Instagram sau Pinterest.