Beauty made in UK sau Hello Free Z One Discount

Cine mai face comenzi in UK?”, “Sampon uscat de unde sa iau?”, “Niste seturi cadou de cosmetice decente gasesc si eu undeva?“- aceste intrebari si-au gasit un raspuns simplu: noul magazin Hello Free Z One Discount.

Magazinul a fost gandit sa aduca si romanilor posibilitatea de a cumpara la preturi corecte cosmetice de supermarket, marci care se gasesc cu preponderenta in UK si de care facem rost cu dificultate.
Sanda Gheorghe, cea care detine magazinul si care se ocupa de administrarea acestei afaceri impreuna cu sotul ei, mi-a spus ca au inceput acest business cu greu, dar ca sunt deja surprinsi de cererea de produse. Oamenii vin, intreaba, cumpara, revin, produsele dispar de pe raft si mereu gasesti altceva, poti rata anumite produse, dar acesta este farmecul unei afaceri dinamice.

Sanda mi-a spus ca in medie 4000 de articole se gasesc pe rafturile din Hello Free Z One Discount. Magazinul are si dulciuri si produse pentru copii, articole de menaj si bineinteles cosmetice care nu se gasesc la noi sau se gasesc la preturi prea mari.

Magazinul este bine gandit pe un spatiu de maxim 200 de metri patrati, din ce am estimat eu ochiometric, si are o singura casa de marcat.Produsele sunt organizate pe zone de interes, astfel incat ti-e foarte usor sa identifici ce ti-ai dori sa iti cumperi.

Este un magazin pe care il recomand si mamicilor de bebe mici pentru ca vor gasi scutece si produse destinate bebelusilor.

Eu am plecat cu produse de 79 de lei si a fost vorba de o sacosa plina, in care bineinteles ca am pus si ceva jucarii, fiind insotita de baietelul meu. El a fost foarte incantat sa vada tot felul de jucarii din gama Disney, iar eu am fost si mai incantata sa iau la rand rafturile de cosmetice.

Cam asta a fost captura mea, o parte doar din cumparaturile facute:

 Ca si preturi:
– serul Pantene  4.99 ;
– balsam Wella 6.99
– gel dus Macadamia oil – 5.99;
– discuri demachiante – 3.99;
– pasta de dinti copii Oral B – 6.99 .

La fel recomand magazinul si gospodinelor mereu in cautare de un detergent nou, mie mi-a ramas gandul la detergentul Lenor si la alte chestii interesante pentru curatenie, am timp sa le cercetez pe toate si sa le cumpar pe rand.

La capitolul cosmetice, preturile lor sunt imbatabile si ca atare merita sa faceti un drum pana acolo.
Magazinul este pe Sos. Pantelimon nr. 256, cam la 500 de metri dupa Piata Delfin, langa un Oficiu Postal mai mare. Magazinul e vizibil la strada, asa ca nu aveti cum sa il ratati.

Multumesc Sandei pentru amabilitate si ii tin pumnii sa gaseasca spatii comerciale la preturi decente pentru a ne aduce aceste bunatati in toate cartierele din Bucuresti si nu numai.