My summer hair by Nectra

Blond, blond, blond. Raman sub zodia parului blond inca multa vreme si fara complicatii.

Se spune ca parul blond este greu de intretinut. Confirm asta, insa gasesc si o mare bila alba legata de aceasta culoare:  vopsitul se face foarte curat, fara pete de culoare pe haine, si intotdeauna rezultatul este o surpriza. Vara in special, orice nuanta de blond m-as vopsi, el tinde spre blond auriu si suvitele devin mai deschise la culoare spre varfuri.

Inainte de a pleca la mare m-am vopsit cu o nuanta naturala, o idee mai inchisa fata de cea precedenta, de la nuanta 1000 am trecut la 900. Am ales un blond natural de la Nectra, vopseaua pe care deja o folosesc din primavara, de cand a aparut in Romania si de care m-am atasat puternic pentru ca ador mirosul ei.

Ca de obicei, cand ma vopsesc cu Nectra, pierd notiunea timpului, si ma trezesc ca stau si 40 de minute cu vopseaua in par. Atat de mult mi-a placut insa efectul de dupa vopsire, parul parea tratat si cu un balsam hranitor, balsamul care vine in cutiuta vopselei este atat de placuta si onctuoasa, incat de fiecare data ma gandesc de ce nu se vinde aceasta masca si in borcanele sa o poti aplica si cateva dati dupa vopsire.

In concediu nu ma coafez, parul se usuca in vant si putin ajutat de uscatorul meu Remington la viteza mica, impletesc parul in cozi , spic, cum apuc. Prefer sa folosesc timpul pentru mine si cei dragi, mai putin pentru aranjarea parului. In plus, faptul ca renunt la produse de styling si ondulator, face bine si parului, are si el nevoie de o pauza.

T-shirt: Elle
Jeans: Camaieu
Sandale: Decathlon
Gentuta: Hello Kitty

Nectra a facut din nou treaba buna si pe tema parului am stat relaxata pe perioada vacantei.