Murad, Rapid Collagen Infusion for Lips

De la Murad am avut primul produs special de ingrijire al buzelor, din gama Age Reform, pe care il mai folosesc si astazi. Initial cand am auzit de produsele anti-aging pentru buze mi se pareau cam inutile, insa dupa ce am trecut de 35 de ani am realizat ca altfel se aseaza un ruj cand buzele primesc un tratament suplimentar. Murad nu s-a oprit la un singur produs pentru ingrijirea buzelor si iata ca deja lanseaza un tratament special pentru buze numit Murad Rapid Collagen Infusion for Lips. L-am testat putin la evenimentul de lansare al noutatilor de toamna-iarna Sephora 2015 si a cam intrat pe wishlist.

Rapid Collagen Infusion for Lips este formulat din complexul Murad Collagen Support Complex,
un amestec de peptide anti-aging ce livrează particule de aminioacizi de colagen care astupă liniile fine și ridurile și redau în timp aspectul tânăr al buzelor.
Extractul de Muguri de Muștar susține micro-circulația pentru a le spori volumul și pentru a face
buzele mai pline în timp ce Extractul de Măr oferă pielii o hidratare avansată pentru buze mătăsoase.
În plus, Untul de Shea și Acidul Hyaluronic actionează împreună pentru o absorbție avansată
ce contribuie la textura lejeră și placută a noului produs Rapid Collagen Infusion for Lips.
Această formula non-lipicioasă este creată pentru a fi purtată singură sau sub rujul preferat sau alte produse de machiaj.
“Întotdeauna le spun pacienților mei să râdă în fiecare zi și să se încrunte cât mai rar pentru că puterea vindecătoare a zâmbetului este neprețuită,” declară Howard Murad, M.D, FAAD, fondatorul companiei Murad, Inc. și al mișcării Inclusive Health®. “ Chiar dacă zâmbetul și râsul pot contribui la formarea liniilor fine și a ridurilor din zona buzelor, cred ca această expresie a fericirii este una din cele mai importante părți ale stării de bine. Rapid Collagen Infusion for Lips mă ajută să le ofer pacienților și clienților libertatea de a-și exprima fericirea fără a se teme de liniile fine care pot apărea.”
Noul produs Murad Rapid Collagen Infusion for Lips este disponibil in magazinele Sephora si farmaciile Help Net selectionate. Pret: 136 lei.

Sursa informatii: comunicat de presa oficial Murad