OPI Venice

Photo: Chicprofile.com

OPI lanseaza pentru sezonul de toamna-iarna 2015 o colectie plina de eleganta si mister in acelasi timp, Venice Collection. Colectia completa este momentan disponibila in exclusivitate la Nailspa by Catalina, un salon pe care trebuie neaparat sa il vizitati daca faceti parte din pasionatele de manichiuri realizate impecabil. Dupa cum stiti, eu nu sunt o impatimita a manichiurilor, merg pe solutii simple ce le pot executa singura acasa, insa cand am intrat la Nailspa by Catalina am ramas suprinsa, nu ma asteptam sa existe o oaza de frumusete si de ingrijire dedicata doar manichiurii si pedichiurii.


Pentru ca OPI vine mereu cu palete de culori pur si simplu dramatice sau surprinzatoare, nu prea am fost o fana OPI, preferand nuante mai neutre si texturi mai simple. Din colectia Venice insa imi plac doua nuante foarte mult: “A great opera-tunity” si “wort every penne”, nuante calde si care arata foarte bine si pe mainile mele albe.

Sursa: Imabeautygeek

La Nailspa by Catalina am avut ocazia sa incerc nuantele colectiei Venice, a fost un eveniment de lansare si fiecare invitata a beneficiat de o manichiura rapida, facuta pe loc, cu ce nuanta sau nuante am dorit din noua colectie.

Pentru ca nu m-am hotarat ce nuanta imi placea fix la momentul manichiurii, am ales 5 nuante, cate una pentru fiecare deget si asa am putut sa vad care imi place mai mult. Iata cum arata si la o zi dupa aplicare:

Iata si din pozele oficiale de la eveniment:

Nailspa by Catalina este un loc creat si coordonat de Catalina Stoica, Nail Expert, atat de cunoscuta si faimoasa pentru inovatiile si creatiile in materie de nail design.

OPI este distribuit in Romania in exclusivitate de compania Top Line.