MAC Studio Sculpt Defining Powder, preview

Produsele de machiaj care mi se pare esentiale pentru realizarea oricarui look sunt fondul de ten si pudra. Uneori ajung sa am si 4-5 pudre incepute, acum cred ca am depasit 6 pudre, pentru le adaptez in functie de machiaj si de starea tenului. MAC Studio Sculpt Defining Powder este o pudra recent intrata in trusa mea de machiaj, abia am deschis-o si m-a atras de la prima vedere.

Textura este de gel infuzat de pudra, astfel ca specialistii MAC recomanda sa o folosim ca atare, direct peste crema de zi sau peste un fond de ten. Textura este usoara si se transforma intr-un voal fin de indata ce este aplicata pe ten.

Nuanta pe care o am este  Medium Plus, insa pudra are 8 nuante si se gaseste in magazinele MAC . Pretul este in jur de 130 de lei/ 32 USD.

Ingredientele le puteti vedea mai sus.

Imi place si ambalajul, cutia neagra, rotunda, mata, foarte eleganta si usor de manuit. Cutia are si oglinda, este o pudra pe care o puteti lua si la voi pentru retusuri, dar v-as sfatui sa aveti si pensula intr-un etui ca sa o puteti aplica perfect.

Acesta este doar un mic preview, in curand o sa va fac si un review mai detaliat in cadrul unui machiaj.

Voi ati incercat deja aceasta pudra?