MAC, Magic of the night, Bucuresti Mall relaunching event

Inainte de a pleca in vacanta de Craciun, ma pregatisem sa va las cu un articol despre noutatile MAC Cosmetics. Totusi, nu m-am organizat atat de bine si iata ca Mos Craciun a trecut fara sa vada si articolul cu frumoasa colectie Magic of the Night de la MAC.

Restanta nu este foarte mare, pentru ca pe Katch puteti vedea cateva secvente de la evenimentul de relansare al magazinului MAC din Bucuresti Mall, ocazie care s-a potrivit foarte bine si cu prezentarea colectiei Magic of the Night.

O sa va las cu  informatii oficiale deaspre produse si cat de curand o sa revin cu un review la doua produse din aceasta colectie.

12440565_821007434689237_7454382959092377825_o

M∙A∙C Magic of The Night

Fii cool de sărbători! Alege un look senzual cu ochi în stil smokey şi buze conturate îndrăzneţ pentru o noapte de neuitat! Atrage toate privirile cu noul Coulordrenched Pigment în nuanţe perlate. Nopţile de sărbători au magia lor, dragilor.. Let’s have fun!

  Preturi:

IN-EXTRA DIMENSIONS SKINFINISH 141RON

COLOURDRENC HED PIGMENT 114RON

PEARLGLIDE INTENSE EYE LINER 92RON

LIPSTICK 97RON

LIP PENCIL 86RON

MAC-cosmetics-holiday-2015-magicofthenight-beautybarometer (11) MAC-cosmetics-holiday-2015-magicofthenight-beautybarometer (13)

MAC-cosmetics-holiday-2015-magicofthenight-beautybarometer (22) MAC-cosmetics-holiday-2015-magicofthenight-beautybarometer (23) MAC-cosmetics-holiday-2015-magicofthenight-beautybarometer (24) MAC-cosmetics-holiday-2015-magicofthenight-beautybarometer (25) MAC-cosmetics-holiday-2015-magicofthenight-beautybarometer (26)

MAC-cosmetics-holiday-2015-magicofthenight-beautybarometer (1) MAC-cosmetics-holiday-2015-magicofthenight-beautybarometer (2) MAC-cosmetics-holiday-2015-magicofthenight-beautybarometer (3) MAC-cosmetics-holiday-2015-magicofthenight-beautybarometer (4)

 MAC-cosmetics-holiday-2015-magicofthenight-beautybarometer (15) MAC-cosmetics-holiday-2015-magicofthenight-beautybarometer (18)MAC-cosmetics-holiday-2015-magicofthenight-beautybarometer (7)MAC-cosmetics-holiday-2015-magicofthenight-beautybarometer (8)

M·A·C Holiday Gift Ideas

M∙A∙C Enchanted Eve

Sezonul serilor pline de magie şi surprize te aşteaptă. Noile palete de machiaj M∙A∙C Enchanted Eve Lip & Eye te vor ajuta să faci senzaţie de sărbători.Fiecare trusă conţine 6 farduri de ochi şi 3 rujuri. Ochii tăi vor fi răsfăţaţi în culori nude, navy intens sau mov radiant. Tonuri vibrante de roşu clasic, corai şi roz vor face o impresie de neuitat.

Un look impecabil face întotdeauna senzaţie, aşa că mizează pe nuanţele din trusele pentru faţă M∙A∙C Enchanted Eve pentru o atitudine fermecătoare de sărbători. Trusa Enchanted Eve pentru faţă, în cele două variante de tonuri reci sau calde conţine trei farduri de ochi, un fard de obraz cremos şi unul pudra, plus două rujuri.

Pentru o noapte cu posibilităţi infinite, niciun rendezvous nu este complet fără M∙A∙C Enchanted Eve Lip and Eye Bags, seturi unice pentru ochi şi buze ce vin ambalate in pouch-uri negre, elegante. M∙A∙C Enchanted Eve Lip contine nuanțe chic de ruj , gloss și creion de buze în trei palete de culori clasice: roz , nud și roșu, în timp ce M∙A∙C Enchanted Eve Eye îti va oferi opțiuni nelimitate de a-ți contura ochii în stil smokey cu ajutorul Pro Longwear Paint Pot , mascara Haute & Naughty și Fluidline în culori intense de prună , maro și negru .

Look-urile festive capătă un vibe special cu ajutorul M∙A∙C Enchanted Eve Brush Kits  -Basic, Essential şi Mineralize ce vă oferă opţiuni nelimitate, potrivite cu fiecare stare de spirit. Pensulele au detalii metalice încântătoare şi vin ambalate într-un clutch negru, posh.

M·A·C VIVA GLAMOROUS – Gifts that give back!

Superstar- ul Miley Cyrus, imaginea campaniei Viva Glam face senzaţie în 2015, cu două produse iconice care vin într-un set exclusivist: un ruj roz, super sexi şi un gloss perlat în culoare asortată cu rujul. Colecţia de sărbători conţine şi trei dintre cele mai cunoscute nuanţe de ruj din linia Viva Glam într-o trusa elegantă, perfectă pentru un cadou cu poveste.

De fiecare dată cand alegi să cumperi un gloss sau un ruj din colecţia VIVA GLAM, suma plătită este direcţionată integral către fondul umanitar MAC AIDS FUND ce are ca scop să contribuie la creşterea calităţii vieţii persoanelor afectate de HIV/SIDA.

Preturi:

EYE SHADOW X6 COMPACT 235 RON

LIPSTICK X3 COMPACT (3 lip pans, no applicator)  235RON

FACE KIT 265RON

EYE LOOK BAG (H&N mascara, paint pot, fluidline, double ended brush, bag) 284RON

LIP LOOK BAG 235 RON