Pick N Dazzle, love in paradise sau 3 produse cadou

Beauty box.  Cand vad sintagma asta, mie imi sclipesc ochii. Despre Pick N Dazzle sa mai adaug ceva? Articole am facut, concursuri am facut, filme de asemenea. Si cand eram mica imi placeau jucariile care veneau in set, jocurile acelea in cutie de carton. Pentru mine e o placere sa deschid o cutie in care se afla mai multe lucruri, sa le iau pe rand la cercetat si placerea e si mai mare cand primesc ceva in plus. Si cred ca faptul ca Pick N Dazzle ofera si cateva produse cadou, in plus fata de ce vine in cutie, e si mai bine. Nu am vazut asta, decat rar la alte beauty box-uri din UK care pentru anumite perioade au coduri de reducere sau cate un produs in plus pe termen foarte limitat, gen 2-3 zile.

Pick N Dazzle te cadoriseste la propriu: te abonezi  pe 6 luni si la prima, la a 3-a si la a 6-a cutie primesti cate un produs de machiaj, marca Teeez. Ce imi place si mai mult este ca aceste 3 produse de machiaj care vin in plus pe langa cutie sunt si valoroase ele in sine ( doar paleta de farduri care soseste in prima cutie costa 60 de lei in mod normal), dar sunt si in acord cu perioada asta cand iubim parca mai intens. E in ordinea naturii ca odata cu venirea primaverii sa vina asa un suflu de Love in paradise mai intens. Pana si natura iti da semne despre asta prin primele flori.

Deci, te abonezi pe 6 luni, de plata stai linistita, platesti la fiecare cutie in parte, nu trebuie sa platesti suma inainte si iata ce vine in prima luna:

Paleta Teez La Isla Chique Sweet Sins, culori intense, vibrante. Culorile isi schimba nuanta in functie din ce lumina le privesti.

Linerul Teez vine in a 3-a cutie, este un liner sub foma de carioca, extrem de usor de folosit. Da, poti sa iti faci ochi de pisica sau de… pantera, de ce nu?

Rujul Evei ? Cine mai stie daca Eva avea ruj, dar se pare ca pana a musca din mar, a muscat din ceva fructe rosii ca sa ii lase buzele mai rosii si mai senzuale, ceva stia ea din instinct. Si orice femeie stie ea din instinct mai multe lucruri. Iti mai spun doar ca acest ruj de la Teeez care va veni in cutiuta ta Pick N Dazzle cu nr. 6 nu are nici parabeni.

Sa va mai spun ca Teeez este un brand olandez, deci vine de pe un taram foarte deschis catre ideea de dragoste. Teeez ca si brand are o experienta de peste 30 de ani. Produsele sunt realizate intr-o abordare artizanala, adica totul facut pe principul omul sfinteste locul si iubirea face rai din orice.

Pick N Dazzle + Teeez = Love in Paradise