Fragonard, Marche aux fleurs, concurs parfumat

Fragonard va fi mereu o fascinatie pentru mine din mai multe puncte de vedere si puteti vedea cam ce spun eu despre Fragonard intr-un film pe Youtube.

Cazul ideal ar fi sa mergeti la Grasse, in Franta, sa vedeti magazinul Fragonard si muzeul parfumului de acolo. Cazul ideal al doilea a venit direct in Micul Paris, in Bucuresti, adica un magazin 100% Fragonard.

 Pentru ca de fiecare data cand descopar ceva frumos fac tot posibilul sa impartasesc ceva si cu voi, cei care imi cititi blogul, am un parfum Fragonard si pentru voi. Este vorba de Marche aux fleurs, “Piata de flori”, si va promit ca daca mergeti spre final de primavara intr-o adevarata piata de flori si sunteti fascinati de mirosul de flori, cam asa miroase si acest parfum. Sau mai bine de atat, daca mai aveti bucuria sa aveti undeva pe la tara o gradina de flori, puteti intelege cum miroase acest parfum. Iasomie si lacramioare veti recunoaste instant in acest parfum, urmeaza apoi notele de floare de portocal, pepene, coacaze si piersici. Nota de baza este mosc.


Cum sa participati la concurs?
Urmariti filmul de pe Youtube de la inceputul articolului, raspundeti corect la intrebarea din formularul Rafflecopter ( daca urmariti filmul aflati si raspunsul) si intrati in tragerea la sorti din formularul de mai jos. Toate cele 3 conditii sunt obligatorii pentru a intra in tragerea la sorti.

Data limita de concurs: 24 februarie 2015
Premiul este trimis de catre sponsor.
Extragerea va avea loc pe 25 februarie 2015, castigatorul va primi un email prin care va fi anuntat ca a castigat ( pe adresa de email prin care este inscris pe Rafflecopter) si va trebui sa imi trimita datele de livrare pana cel tarziu 26 februarie 2015.

Bafta!

a Rafflecopter giveaway