My beauty daughter in blogging, giveaway

Am stat si m-am gandit o gramada, cum sa ii spun eu Lorenei? E vorba de Lorena, o bloggerita foarte tanara de la Arad pe care eu o consider copilul meu din blogosfera. Si in engleza suna mai interesant sa o numesc intr-un fel, nu-i asa? My beauty daughter in blogging. Bun, numele i l-am gasit si atunci am zis ca daca tot vine 8 Martie, trebuie sa facem un concurs impreuna sa sarbatorim asta, daca tot suntem “mama si fiica” in beauty blogging. Vrem sa sarbatorim faptul ca noi suntem din ce in ce mai apropiate prin blogurile noastre. Desi nu am apucat sa ne cunoastem fata in fata, facem lucruri frumoase impreuna incat merita sa va mai dam un motiv in plus sa ne cititi si mai des.

Pe Lorena am invitat-o candva sa scrie un articol pentru blogul meu, mi-a placut atat de mult cum a scris incat i-am zis ca trebuie sa isi faca blog. Si pana la urma Lorena si-a lansat blogul. E drept ca nu prea se poate tine de el asa cum isi doreste, ea va da examenul de bacalaureat in acest an si este o fata tare muncitoare, prioritatea ei este invatatul. Dar cand scrie, puteti vedea pe blogul ei asta, ea scrie frumos, ordonat, face poze de calitate. Sunt convinsa ca daca se tine asa de blog, peste cativa ani va fi acolo in topul celor mai apreciate bloguri de beauty din Romania.

Eu si Lorena va propunem un concurs, fiecare dintre noi are concursul activ pe blog si fiecare are cate un premiu interesant.
Conditiile de participare sunt in formularul Rafflecopter de mai jos, trebuie sa ne vizitati paginile de Facebook, sa spuneti care sunt articolele preferate de pe blogurile noastre si….pe 9 martie vom extrage fiecare cate o castigatoare. Toate conditiile de concurs sunt obligatorii.
Data limita concurs: 8 martie 2015.
Castigatoarea va trebui sa trimita detaliile legate de livrate pana cel taziu pe 11 martie, daca nu, extragerea se reia.

Premiile se vor trimite prin Posta Romana pana la data de 31 martie 2015 ( data expedierii) si le voi trimite eu pe ambele, daca tot sunt mama in povestea asta, sa fac treaba pana la capat.

Premiul de pe blogul meu contine 6 produse full size:
– Gerovital H3 Evolution, crema blurare riduri;
– True Perfection Oriflame, crema pntru ochi;
– True Perfection Oriflame, ser facial;
– Flormar, BB cream, nuanta medium;
– Flormar gloss;
– Dove, sapun Shea Butter.

Lorena are si ea un premiu tare frumos, sper sa va placa.

Bineinteles ca puteti participa pe ambele bloguri la concurs, insa puteti castiga doar la una dintre noi.
Bafta si va promit ca vom mai avea surprize impreuna, eu si my beauty daughter in blogging, Lorena.

a Rafflecopter giveaway