OPI a convins unghiile mele ca merita din nou culoare zi de zi

De vrei 3 ani sunt ceva mai neatenta la partea de manichiura, adica tot ce ma intereseaza este sa am unghiile scurte, curate si cam atat. Nu m-am interesat de partea de culoare, desi ajunsesem candva la niste performante incat unghiile mele aratau foarte bine. Prietenele sau colegele mele credeau ca fie ma duc numai la salon sau ca am unghii construite cu gel. Faceam tot felul de “french manucure” sau combinatii de culori….eram chiar priceputa. Dar de cand am devenit mama, am cam pierdut obiceiul de a-mi face unghiile.

Acum de curand, uitandu-ma prin produsele primite la evenimentul de anul trecut din decembrie, mai exact intalnirea bloggeritelor de beauty organizata de Ioana Dumitrache, am remarcat o oja OPI, rosie, extrem de eleganta si am zis…..hai sa vad ce iese si daca imi mai aduc aminte cum se aplica frumos o oja. Era tarziu, ma cam dureau si ochii de la atata lucru si imi si luasem acetona langa mine fiind sigura ca va trebui sa sterg “opera de arta ” ratata.

But, surprise! Nu numai ca am aplicat usor si bine aceasta oja, dar a si rezistat 5 zile fara probleme ( de luat in calcul ca de partea de menaj in casa ma ocup zilnic si cu simt de raspundere si de obicei o oja oricat de buna este , incepe sa sara de pe unghii cam din a 3-a zi). A 6-a zi am sters minunata oja mai mult pentru ca voiam sa incerc alta culoare. Mi-a placut enorm cum se aseaza pe unghie aceasta oja, cat de intensa este culoarea fara a fi tipatoare, acel luciu superb …iar pensula este foarte isteata…practic cam face toata treaba.

Pentru mine in acest an OPI a reaprins o pasiune mai veche, manichiura colorata, si m-a incurajat sa revin la un obicei frumos si feminin.

In ultima vreme am vazut si ceva lansari din partea lor, stiu ca sunt cam cei mai buni in domeniu si pe unde se vorbeste de o manichiura reusita aud cam des OPI.

Stiu ca OPI este o afacere de familie, de foarte multi ani, si ca tine extrem de mult la calitate, dar si la siguranta angajatilor. In Romania OPI este distribuit de TOP LINE, care aduce mai multe marci renumite de cosmetice ( Academie, Moroccanoil, Joico, Guinot si multe altele).

Cu certitudine imi voi mai adauga culori noi de la OPI si voi incerca sa readuc culoarea pe unghiile mele in cel mai frumos fel.

Voi folositi OPI? Ce culori preferati din paleta OPI?