Beauty Snapshots de inceput de aprilie

Prima saptamana din aprilie…a inceput cu o zi de luni de martie :)…de fapt chiar din ultimul week-end de martie. Iata cum a fost saptamana mea.

In week-end …curs de machiaj la Startline, alaturi de Dana . Am o colega serioasa si pregatita de la care invat multe. Asta nu ma opreste sa ma prostesc un pic cu un selfie :D…dupa ce m-a machiat ea. Machiajul a fost facut cu produse Artistry, Numeric Proof si pensule Kim in majoritate…si unghiile mi le facusem cu o oja superba Colorama de la Maybelline.

Oriflame mi-a trimis cel mai recent catalog si foarte asteptat pentru ca ei lanseaza noua gama de machiaj The One.

Dar nici Avon nu se lasa mai prejos si am avut o surpriza de la coordonatoarea mea, Mari, care mi-a trimis o surpriza frumoasa de final de martie.

Sunt inscrisa la ambele companii….de la fiecare imi place cate ceva :).

Pasiunea pentru cutiutele de beauty s-a manifestat puternic cand am vazut noua editie de la Latestinbeauty.com…si am comandat-o prin Ana Maria care aduce lucruri frumoase din UK la comanda. 80 de lei a fost cost total si cu transport….da, stiu ca merita :D.

Evenimentul Scholl a fost foarte placut, la Stejarii Club, am abordat pentru prima data o tinuta cu mai mult alb…sper ca a iesit bine :D.

Si inainte de week-end am primit niste floricele de la baietelul meu – papadii…si le-am asortat cu alta oja superba de la Trind, primita de la Rouge Boutique.

Si cea mai importanta achizitie din aceasta saptamana, un spray minune…da, chiar minune…care ma asigura ca fardurile mele se pastreaza fara microbi. Cu ocazia aceasta am descoperit magazinul online Skinbook.ro de pe care cu siguranta voi mai cumpara diverse lucruri in viitor.

Si e doar prima saptamana din aprilie :).

La voi cum a fost pana acum?

P.S. – cine s-a uitat pe 1 aprilie la Antena 1 la Observator Special m-a putut vedea cum am primit o farsa cu taximetristul lor buclucas…. m-am si speriat un pic, dar am ras mult dupa acel moment.