#beautybarometer2ani – Dove, Farmec si 4 cititoare dragi

Luna martie din acest an, 2014, a fost atat de plina si de frumoasa ca inca mai am restante la scris.
Dupa intalnirea cu bloggeritele, am reusit sa ma vad si cu 4 cititoare ale blogului meu, 3 dintre ele castigasera premii la concursurile aniversare si cea de a 4-a este o cititoare foarte apropiata si pe care chiar trebuia sa o vad ….anul acesta va fi mireasa si voiam sa vad pe chipul ei cat este de fericita.

Si uite asa in ultima zi de martie, m-am vazut la un ceai cu Monica Tone si Sorina Vana – fericitele castigatoare ale premiilor Dove, cu Carmen Dumitrescu care castigase premiul de la Farmec si…cu viitoarea mireasa, Ana Maria Cuciug.

Am fost foarte incantata sa le cunosc pentru prima data pe Sorina si pe Carmen, Sorina lucreaza in domeniul farmaceutic, iar Carmen este viitor medic dermatolog….asadar chiar m-am simtit flatata ca oameni care au pregatire si experienta pe un nivel mai stiintific al frumusetii citesc blogul meu si participa si la concursurile pe care le organizez.

Am vorbit despre bloguri, despre ce marci de produse folosesc, despre cat de mult le influenteaza blogurile si despre faptul ca incep sa inteleaga cat este de important sa iti gasesti cateva bloguri de calitate din care sa te poti documenta ….si ce m-am bucurat ca si blogul meu este pe lista favoritelor lor :). Eu le-am rugat sa vina si cu sfaturi, recomandari de fiecare data cand simt nevoia si sunt sigura ca vor face asa. Si printre altele, fetele au spus ca sunt foarte curioase asupra noilor gadgeturi de frumusete cum sunt periile faciale…dar nu au cum sa se convinga de calitatea lor pana nu le testeaza si le cred. Voi face un review cam peste 2 saptamani despre VisaPure de la Philips si sper sa le fie de ajutor in luarea unei decizii de a cumpara acest aparat, Si..am mai discutat destul de multe lucruri pentru doar o ora :).

Am plecat la intalnirea cu fetele cu floarea facuta de mama special pentru luna aniversara a blogului, mai puteti vedea pe pagina ei, Bunica Croseteaza, ce minunatii  ies din mainile ei. Dar si buchetul de zambile de la Monica era tot pentru mine si….mi-a parfumat 3 zile casa :). Flori de toate felurile si texturile ..ce poate fi mai frumos?

Multumesc, Dove si Farmec, pentru acest pretext frumos de a-mi intalni cititoarele si sper sa mai am asemenea ocazii.

Multumesc fetelor si celor care imi cititi blogul, am trecut peste cei 2 ani cu foarte multa bucurie si sper sa am ocazii cat mai dese sa va cunosc si in offline :).