Emil Dragota, un pasionat de tehnologie – interviu despre cosmetice

Emila Dragota este blogger, tata, profesor si pasionat de tehnologie. Il puteti citi pe blogul propriu sau pe gadget.ro pe care scrie impreuna cu alte persoane articole despre ultimele noutati legate de laptop-uri, telefoane si orice alt gadget care apare pe piata. Am fost colegi de banca ca si bloggeri oficiali la o conferinta organizata de Evensys si de atunci tinem legatura.

Pentru ca luna aceasta invit barbatii sa vorbeasca despre cosmetice, hai sa vedem ce mi-a raspuns el la interviu.

1. Ce cosmetice folosești și cât de des? 
Nu pot să spun că sunt un utilizator heavy din acest punct de vedere. Zilnic utilizez un gel de duș, roll-on, spray și un parfum. Cred că-i minimul necesar pentru un bărbat. Lipsesc artificiile în genul cremă de față sau de corp sau alte chestii. Nu mă bărbieresc zilnic, nu-i nevoie. 
2. Care este produsul tău favorit?
Am fost reprezentant Oriflame, o perioadă de timp. De fapt nu mă ocupam eu de treaba asta ci prietena mea de atunci, actuala soție. Îmi plăcea gama Eclat, am avut vreo trei parfumuri de acolo și acum am un roll-on și bănuiesc că viitorul parfum va fi un Eclat. 
3. Ce produse cosmetice crezi că trebuie să folosească orice bărbat?
 
Pot spune că am răspuns la punctul 1. 
4. Un secret legat de cosmetice pentru cittorii BeatyBarometer?
Din păcate nu știu prea multe în domeniu. Cel mult mă risc cu o recomandare. Încercați să folosiți produse cât mai naturale. Am rămas, într-un fel, fan Oriflame. Îmi plac parfurmurile lor care nu miros extrem de puternic, deranjant pentru cei din jur. 
5. Ai atentat vreodată la cosmeticele soției tale? 
S-a întâmplat de vreo două ori când eram plecați în vreo excursie să folosesc roll-on-ul său. Atât. Nu mă risc, cine știe ce ar ieși. 🙂 
Sunt un tip simplu și asta se vede și din răspunsurile de mai sus. Nu ies în evidență la capitolul cosmetice, deși acum vreo câțiva ani aveam foarte multe chestii prin dulap. M-am mai liniștit între timp.