2019 To Do List

2019 a inceput deja si eu imi fac frumusel un To Do List. Adica lista lucrurilor de facut, lista lucrurilor pe care mi le doresc si le vad si cat de cat fezabile in acest an.

  • Las parul sa creasca si incep sa renunt usor usor la sampoanele cu sulfati, silicon, in fine, treptat. pentru ca nu pot arunca chiar tot ce am sampon in acest moment. Sampoanele profesionale incep sa ma dezamageasca si oricat de performante sunt la capitolul look, nu imi mai place cum se simte parul si scalpul.
  • Incep sa scot din meniu si  lactatele, usor si treptat, nu vreau ca sa resimt asta ca pe ceva nasol. Nu o sa renunt de tot, dar nu vor mai fi prezent zilnic in alimentatia mea.
  • Salsa dance! Trebuie neaparat sa mai merg la un curs de salsa sau macar sa merg la cateva ore de dans. Mi-ar placea mult la Arthur Murray, unde am mai fost invitata, insa e un club cam costisitor pentru ce buget am eu in acest an, asa ca incerc sa gasesc altceva.
  • Guerlain shopping pe Champs Elysees no. 68, vedem noi cand, dar ceva trebuie sa se intample pe tema asta.
  • Inca o escapada fara familie undeva la munte. Mi-a placut asa mult la Casa Wagner in Brasov, cred ca o mai merg inca o data sa stau si in alta camera. Acolo fiecare camera este diferita, are alt design si alta poveste.
  • Stop cosmetics shopping! Fireste nu voi renunta in a-mi cumpara produsele de igiena de care am nevoie, in caz ca termin un gel de dus sau un deodorant, dar cu machiajul chiar trebuie sa ma opresc de tot, la fel si cu partea de skincare, unde si numai daca as folosi tot ce am esantion si mini size, tot m-as descurca in acest an.
  • Daca tot cuferele mele sunt pline de palete si farduri, am in vedere sa pregatesc si niste clipuri cu machiaje mai indraznete fata de ce port eu in mod normal.
  • Inca un fan meeting, adica inca o intalnire cu voi, cei care ma cititi, ma urmariti in Social Media, nu stiu unde si cand, dar ceva se va intampla. Mi-a placut atat de mult intalnirea din 2018, incat imi doresc mult sa ma vad si revad cu multe dintre voi.

Cam atat ar fi lista aia mai fezabila si cu probabilitate mai mare de a se intampla, pe langa asta sunt o gramada de alte mici planuri, dorinte, pe care le las sa vina sau sa plece de la sine.

Spuneti-mi si voi ce planuri aveti pentru 2019, poate ne mai dam idei.