Danseaza in pasi de vacanta la Arthur Murray

Incep cu o poza delicioasa, dar va spun ca nu despre dulciuri va fi vorba in acest articol, ci despre o poveste pe ritmuri de dans.

Daca nu ar fi fost presiunea acelor vremuri de a invata si de a avea o meserie serioasa, cu siguranta as fi avut ceva treaba cu muzica si dansul. Pusa in fata alegerii dintre a studiu intens literatura, franceza si de a-mi urma pasiunile artistice, in final am ales ideea de a deveni intr-o zi profesoara de franceza. Profesoara de franceza am fost cam un an, dupa ce am invatat ani de zile pentru aceasta profesie frumoasa, am fost apoi pierduta definitiv in zona de marketing unde sunt si azi. Dar sa dansez imi place in continuare. Dansul este cu certitudine o forma complexa de arta, dar inseamna si relaxare, miscare adaptata la fiecare dintre noi si facuta intr-un fel placut. Sunt atatea feluri de dans si sunt atatea lucruri pe care le poti descoperi dansand, incat trebuie sa incercati experienta unui dans la Arthur Murray. De ce va indic acest loc? Pentru ca Arthur Murray inseamna un loc destinat dansului, unde poti invata orice dans iti doresti si unde poti descoperi ca poti si tu sa dansezi tango sau salsa fara sa te impiedici.

Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a inceput in 1912, datorita lui Arthur Murray, un simbol American al succesului in antreprenoriat si al dansului de societate. Coregrafii Arthur Murray International colaboreaza adesea cu echipele de filmare de la Hollywood si teatrele de pe Broadway, ajungand sa semneze coregrafii in pelicule referinta in lumea dansului precum “Dirty Dancing”, “Scent of a Woman”, “Beauty and the Beast”, “Dance with me”.

Se spune ca daca stii sa mergi, poti invata sa dansezi, asta iti vor spune instructorii de la Arthur Murray si eu ii cred.

De curand, am fost la un nou brunch dansant, ideea de eveniment de acest gen mi se pare foarte inspirata. Si o sa va spun de ce. De obicei, stand langa masuta impodobita de delicii, fetele invitate, bloggerite sau ziariste, povestesc cat de busy si deobosite sunt si ca nu prea au chef de dansat. Ok, nu toate, dar mesajul general cam asta e. Dupa ce incepe muzica si instructorii de la Arthur Murray ne arata pasii, atmosfera este alta. Ati fi crezut ca ne pregatim sa plecam la un pool party sau la o petrecere pe un yacht.

Atmosfera din studio a fost completata de decoratiunile marinaresti, precum si de tinutele cu aer de vacanta propuse de partenerii evenimentului, Giorgal si Noi9.ro.

arthurmurray-dansdesocietate-beautybarometer (4)

14124405_1110169902411586_4898926767505234334_o

Hai sa vedem ce ne spun cei de la Arthur Murray despre experienta intr-un studio de dans superb.

Studioul de dans Arthur Murray București este un loc in care starea de vacanță este simțită în permanență și in care dansurile latino precum salsa, cha-cha-cha, merengue și bachata pot sa transpuna dansatorii pe o plaja exotica, pe yacht sau pe o terasa pe care se danseaza intens.

Persoanele cu un caracter romantic, cu o atitudine pătimașă ale căror simțuri sunt stimulate de acordurile senzuale, lente, dar cu multă personalitate, aleg dansurile precum tango, rumba, bolero sau tango argentinian potrivite pentru a-i relaxa si a le ridica tonusul. Energia pozitivă este resimțită și în acest cadru, dar atmosfera este plină de emoții puternice și trăiri intense.

Lecțiile de dans din studioul Arthur Murray București înseamnă mai mult decât învățarea unor pași de dans. Distractia, liniștea sufletească și relaxarea minții sunt doar cateva dintre beneficiile pe care dansul de societate le aduce participanților. Lectiile de dans imprumuta starea de relaxare din vacanta si o transpun pe ringul de dans in fiecare zi.

Eu promit sa mai trec pe acolo, stiu ca daca o sa scriu aici o sa ma si tin de cuvant.  Voua va propun sa incercati experienta Arthur Murray macar o data.

14068501_1110168569078386_2242833706132279633_o

arthurmurray-dansdesocietate-beautybarometer (5)