5 lucruri pe care sa le faci inainte de a iesi din casa

Dupa ani si ani in care fie am avut timp pentru mine, fie sunt ca acum cand ma machiez pe fuga si plec in viteza, am zis sa va dau un pic din secretele babei, ca sa zic asa. Si vor fi doar 5 lucruri momentan.

  1. Uita-te in oglinda de sus si pana jos si verifica si spatele. Treaba sta asa, hainele pe umeras pot aparea impecabile, partea de sus a bluzei poate fi super misto, insa cand te uiti per total poti fi un mare broccoli.  Asa cum parul in fata poate fi o minune de bucle sau de par intins si la spate sa poarte inca semnele pernei sau al elasticului in care a stat prins toata ziua. Verifica dintii de asemenea, e tragic daca ramane o frunzulita de la salata sau un fir de mac de pe chifla de paine.
  2. Piaptana-te inainte de a iesi din casa, nimic nu e mai urat la o femeie decat un par neingrijit. Poate ca nu te-ai coafat, poate ca e cam la limita de a fi spalat, macar sa arate ordonat, sa se vada ca a trecut disciplina prin el.
  3. Sfat ancestral, oricat de frumoasa e rochia, ai grija la ce desuuri ai si la ciorapi. Eu schimb desuurile de mai multe ori pe zi, le adaptez la tinuta si simt si nevoia sa fiu mereu perfect clean. Si stiti ce spunea Mademoiselle Coco, ca de cate ori iesi, trebuie sa fii pregatita sa te intalnesti cu destinul. Daca deja ai destinul acasa si marcat pe degetul cu pricina, e ok, dar poate te intalnesti tot cu el intamplator, de ce sa nu fii seducatoare si la a doua intalnire?
  4. Parfum si ruj sa porti si daca simti ca universul a picat peste tine, si daca plangi si daca razi. Fara chestiile astea doua o femeie nu trebuie sa iasa nici macar sa intinda rufele pe balcon.
  5. Pleaca cu pantofii pe care te simti bine, pe care simti ca poti zbura, zambetul se vede, dar picioarele te poarta. Daca vei pleca la orice drum cu pantofii in care te simti bine, chiar poti cuceri si alte zambete.

Cateva idei, normal, Monica Bellucci si Catherine Deneuve.

001ec9790963147537c513 18e37dfd08c85bdfd9a6db18aab6fabf

#5959769 Monica Bellucci attends the 'Chiambretti Night' TV Show held at Mediaset Studios on October 26, 2010 in Milan, Italy. Restriction applies: USA ONLY Fame Pictures, Inc - Santa Monica, CA, USA - +1 (310) 395-0500

 

 

 

 

 

 

 

 

15-catherine-deneuve-1980

belle_de_jour_1

deneuve-2.nocrop.w1800.h1330