tutorial machiaj

Tutorial Machiaj de Zi Note Cosmetics si Concurs

Inchei seria articolelor de pe blog din acest an cu un tutorial de machiaj de zi cu produse Note Cosmetics. Acest brand a fost descoperirea mea din acest an si totodata, alaturi de ei, am avut o colaborare din care am avut multe de invatat. Produsele Note Cosmetics sunt cruelty free si contin si multe ingrediente naturale. Tehnologia lor se adapteaza cam la tot ce isi doresc femeile pentru machiajul de zi cu zi. Nu stiu daca veti gasi chestii spectaculoase in sortimentul lor. Ma refer ca poate nu veti gasi palete cu multe culori si glitter, insa veti gasi fonduri de ten si pudre diverse. Rujurile lor de asemenea sunt gandite in asa fel incat si cele cu efect mat, au in compozitie vitamina E sau ulei de macadamia ca efectul de hidratare sa fie prezent.

Punctul forte al acestui brand sunt produsele de machiaj al fetei, ma refer fondurile de ten si pudrele. Practic baza machiajului reprezinta un punct important in tot ceea ce fac ei. Au o diversitate mare de fonduri de ten, corectoare si pudre. In toate fondurile de ten au fie vitamina A, fie vitamina E, sau chiar pe ambele, asta ca sa ofere tenului un machiaj confortabil si hidratant.

corector

Puteti cumpara produse Note de pe elefant.ro de aici sau de pe emag.ro de aici.

Tutorial Machiaj de Zi

Tutorialul il puteti vedea pe Youtube si tot acolo va voi anunta si un concurs pentru voi. Este un machiaj de zi simplu, bazat pe aplicarea unui BB cream hidratant. Am mixat mai multe produse pentru pometi. Pentru ochi, in premiera, a

Premiul este format din 5 produse: BB cream, o pudra Mineral compacta, un blush Mineral, un gloss Matte Moist si o paleta cu 5 nuante. Toate nuantele celor 5 produse le voi discuta cu persoana care le va castiga in asa fel incat ea sa primeasca exact nuantele de care are nevoie.

 

 

Concurs Note Cosmetics

Formularul de concurs este mai jos. Sunt 3 conditii obligatorii si una facultativa.

Concursul este activ pana pe data de 10 ianuarie 2018 si pe 11 ianuarie voi anunta castigatorul pe pagina mea de Facebook. Premiul va fi expediat de catre sponsor, doar pe teritoriul Romaniei.

 

a Rafflecopter giveaway

 

Va las mai jos si preview catre unul dintre tutorialele Note Cosmetics pe care le gasiti pe pagina lor de Facebook Note Cosmetics Romania. Make-up Artistul lor Rifat Yuzuak va arata chestii simple si practice pentru machiajul de zi cu zi.

 

 

Site-ul oficial Note Cosmetics il puteti vedea aici.