Dior Beauty Journey by Douglas

Dior inseamna din start o calatorie in universul frumusetii ideale. Dior a insemnat mereu pentru mine parfumuri care m-au facut sa raman Addict-ed :)….da, pentru ca este vorba de seria Addict care imi place enorm sau Miss Dior care ma incanta indiferent de anotimp.

Dior va invita la o calatorie in lumea frumusetii la care aveti nevoie de pasaport. Insa nu va ingrijorati, la magazinul Douglas din Promenada Mall Bucuresti biroul de pasapoarte este deschis, va puteti programa la 021 794 24 05 si sa cereti sa fiti imbarcata catre o calatorie de vis. Veti trece prin zona de skincare, machiaj, nails si la final veti face acea poza glamour pe care v-o doriti.


Eu am avut deja parte de acest rasfat si am ramas foarte placut impresionata de noile produse de skincare One Essential si de Dream Skin. Dream Skin este acel produs care iti permite sa incerci un look complet nemachiat pentru ca intr-adevar transforma tenul instant, il face luminos, gata de fotografiat. Eu chiar mi-am facut o poza fara machiaj pentru ca tenul radia pur si simplu dupa rasfatul facial Dior.

Dupa ingrijirea tenului, am trecut la machiaj, un machiaj foarte usor avand la baza fondul de ten Diorskin Star si rujul Rouge Dior Baume,

Am ales nuanta Bonheur pentru unghii, un roz intens, insa mai sunt atatea nuante pe care le-as incerca macar o data.

La final, am facut si eu poza cu acel norisor de puf, ca si Natalie Portman, care este imaginea Dior.

Asadar, daca sunteti din Bucuresti, aveti program pentru week-end clar, pregatiti-va de calatoria de vis cu Dior in magazinul Douglas din Promenada Mall.

Va place ce ati
citit? Urmariti-ma si pe Facebook, Twitter, Instagram sau Pinterest.