Batiste Dry Shampoo, zilnic partenerul tau de hairstyle, giveaway

Batiste Dry Shampoo a facut atata valva in randul pasionatelor de cosmetice incat chiar trebuia sa vorbesc si eu despre el. Recunosc ca de anul trecut imi comandasem din UK acest sampon uscat, insa nu am avut nevoie sa il folosesc si eram si putin reticenta.
Sensiblu a facut insa o campanie demonstrativa cu mare efect: direct la metrou, adica unde te astepti mai putin sa iti aranjeze cineva parul. Batiste Dry Shampoo a facut posibil ca in cateva minute cat astepti metroul sa iti faci o coafura placuta si sa dai parului un aspect de proaspat.

Eu am crezut mereu ca acest produs se adreseaza celor cu parul gras, insa am aflat de la specialistii Sensiblu ca si eu, avand un par uscat, il pot folosi atunci cand vreau mai mult volum sau cand ies din bucatarie dupa cateva ore de gatit si parul meu nu e tocmai fresh. Exista si varianta de Batiste Dry Shampoo pentru parul blond, asa ca abia astept sa il pun la incercare.

Pentru voi am insa o surpriza: 3 sampoane Batiste Dry Shampoo pentru 3 doamne care imi vor povesti o situatie in care acest sampon uscat le-ar fi salvat ziua. Ca de obicei, voi alege cele mai interesante 3 povesti, voi aprecia felul in care veti povesti si mai ales prezenta voastra activa pe blog.

Mai trebuie sa imi lasati in comentariul cu povestea voastra si link-ul de share al acestui concurs.
Start concurs!

NOU – PENTRU A EVITA DIVERSE NEPLACERI SI CONFUZII, ROG SA LASATI IN COMENTARIU ADRESA VOASTRA DE EMAIL PENTRU A PUTEA FACE O VALIDARE CORECTA A CASTIGATORILOR. 

Concursul dureaza pana pe data de 15 octombrie 2014, iar pe 16 octombrie voi anunta numele castigatoarelor.
Confirmarea castigatoarelor se face cel tarziu sambata 18 octombrie, pentru ca vreau ca luni 20 octombrie sa pot trimite pachetele.
Bafta si spor la coafatul rapid!

Va place ce ati
citit? Urmariti-ma si pe Facebook, Twitter, Instagram sau Pinterest.