Site-uri de beauty ZILNICE

 

Chiar daca nu scriu zilnic pe blogul meu, totusi zilnic ma informez ce se mai intampla pe alte site-uri si bloguri de beauty. Haideti sa va spun care e lista mea aproape zilnica si de ce intru pe site-urile respective, nu e o ordine ierarhica, le-am pus pur si simplu pe o lista:

www.strawberrynet.com – de cate ori ma uit pe acest magazin online, ma repun la curent cu preturi, noutati, imi planific mereu viitoare cumparaturi 🙂 .
Notino – e un magazin online care are mereu noutati, promotii si la fel imi da idei de subiecte pentru articole;

www.glamourmagazine.ro – nu e chiar un site de beauty insa imi place revista si site-ul parca imi place si  mai mult, am mereu noutati, informatii, imi place rubrica lor de Shopping Mix unde sunt mentionate noutatile din beauty.
– sunt cateva bloguri de beauty pe care le citesc cam zilnic pentru ca fetele care scriu pe ele sunt mai harnice decat mine si au aproape zilnic cate ceva nou: http://beautybyjules.ro/, http://frommonawithgloss.ro/, http://everythingaboutlittlesecrets.blogspot.com/, http://beauty-by-coco2.blogspot.com/.
www.farmec.ro – imi place mult, pur si simplu, intru efectiv de placere;
www.ivatherm.ro , partea de blog in special: http://blog.ivatherm.ro/.
– intru destul de des pe http://www.divahair.ro/, pe www.kudika.ro si pe www.eva.ro, la fel pe www.vogue.fr sau www.elle.ro , dar nu chiar zilnic.

Pe Facebook oricum am vesti de la toata lumea, insa sunt lucruri pe care prefer sa ma duc sa le citesc pe site.

Voi ce site-uri de beauty accesati zilnic?