Parfumuri ieftine de la ImportDirect.ro

Parfumuri ieftine de la ImportDirect.ro am tot cumparat in ultima perioada. Mai exact, cam in fiecare comanda am mai strecurat 1- 2 chestii parfumate sau chiar mai multe. Ideea este ca atunci cand un asemenea produs costa in jur de 15-20 de lei, sunt destul de intrigata si curioasa.

V-am promis ca va povestesc despre achizitiile de acest gen si o sa incep cu o lamurire. Parfumurile sunt cat se poate de originale. De asemenea, au fost corect depozitate, ca atare mirosul nu demonstreaza o alterare de la caldura sau de umiditate. Vorbim despre parfumuri drugstore, adica acele parfumuri de supermarket. Nu cred ca e cineva interesat sa le falsifice, ele sunt din start mai ieftine decat cele din zona de mainstream.

Gloria Vanderbilt Garden In New York (EDP Fraiche 30 ml ) este cea mai recenta achizitie si care m-a impresionat destul de mult. Am avut de atatea ori parfumul clasic Vanderbilt, insa acest flanker mi se pare tare bine echilibrat. Arome de iasomie si de neroli, dar nu e o iasomie dulce. Imaginati-va cum miroase iasomia cand abia infloreste, inca se pastreaza si mirosul acela verde. Isi merita fiecare leu, costa 23.68 de lei si as spune ca o sa va faca sa reveniti la el.

Parfumurile Playboy au fost candva printre alegerile mele cand eram mai tanara. Nu le-am mai acordat atentie. Acum am cumparat doua: Super Playboy (17lei) si Play It Sexy in caseta cu deodorant (22 lei). Super Playboy este foarte fructat, cu arome intense de fructe de padure si ceva idee de cireasa. Play It Sexy imi aduce aminte de un parfum de la Givenchy, ceva din seria Dahlia Divin sau poate chiar parfumul Play for Her, in fine, ceva intre ele. Adica un floral mai senzual ca si aroma.

Body Spray-urile Coty si Fleurs de Paris sunt o baza excelenta de aromatizare daca lucrati intr-un spatiu unde intrati mereu in contact cu alti oameni. Ati dori sa si mirosit bine, dar nu strident. Va recomand sa le pulverizati pe zona corpului de la gat in jos, veti pastra toata ziua o aroma placuta si eleganta. Adica nu sunt genul de deospray care miros a detergent sau a balsam de rufe. Cel de la Coty, l’Aimant cam duce spre Chanel 5. Preturile lor sunt extrem de mici, undeva in jur de 6-7 lei bucata. Va mai recomand de pe site si deospray-urile de la Xavier Laurent.  Tres Chic este un dupe perfect pentru Tresor Lancome si L’Amour este replica a lui Amarige Givenchy. Cu placere! A, costa cam 9.15 lei fiecare. Nu am apucat sa le cumpar, insa foarte curand.

Si iata si seria de parfumuri ieftine. Desi colectia mea numara mai degraba arome mainsteam si de nisa, parfumurile ieftine sunt o mare curiozitate a mea si o bucurie. Cand aveam 20 de ani visam la un Chanel, dar eram foarte multumita de un Fleurs de Paris, asa ca nu vad de ce nu m-as mai bucura si azi de ele.

Voi ce alte parfumuri ati luat sau ati cumpara de pe importdirect?